Bűn az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Szubjektív véleményeket kérek lehetőleg olyaoktól akik átélték az öngyilkosság vágyának érzését :) 20/f2012. máj. 17. 21:29
21/24 anonim válasza:
Igen,minden ember értékes bizonyos szempontból,az már megint más dolog hogy nem tudja vagy nem akarja az illető felszínre hozni a benne rejlő dolgokat és kibontakozni.Mint az elöttem szólók is elmondták az hogy bűn vagy sem az öngyilkosság több nézőpontból meg vizsgálható,és több tényező befolyásolhatja ,köztük a környezet is.Természetesen ez mind csak az én véleményem.
22/24 anonim válasza:
"Igen,minden ember értékes bizonyos szempontból,az már megint más dolog hogy nem tudja vagy nem akarja az illető felszínre hozni a benne rejlő dolgokat és kibontakozni."
Az is értékes, aki nem tudja/akarja felszínre hozni a ...mondjuk tehetséget/bármi pozitívumot magából? Az olyan emberekre szüksége van a világnak?
Bizonyos szempontból? a biológiai létezés érték?
23/24 anonim válasza:
Önmagában nem, sőt az öngyilkosság egyfajta szembefordulás az univerzummal, egy "NEM-et mondás". AZok tartják bűnnek, akik szerint az embernek mindennek alá kellene, hogy rendelje magát. Az más kérdés, hogy minden olyan dolog, amivel ártunk, az bűn, így ha vannak, akik szeretnek, azokkal szemben követünk el bűnt, hiszen gyászba taszítjuk őket.
24/24 anonim válasza:
A biológiai létezés önmagában nem érték.És nem mondtam hogy szüksége van a világnak olyan embernek aki nem képes magából a pozitívumot felszínre hozni de az nem azt jelenti hogy értéktelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!