Nem szeretnék orvoshoz fordulni, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Családi problémák miatt depressziós lettem,elkezdtem szerencsejátékot játszani.Függő lettem sajnos,és ezt belátom.Családomra nem számíthatok,ezt tudom.Orvos nélkül hogyan tudom ezt megoldani,hogy ne legyenek ilyen problémáim utána?2012. máj. 17. 09:07
2/5 anonim válasza:
Kérj segítséget. Ha őszinte vagy és beismered a családodnak, barátaidnak, hogy baj van é segítségre van szükséged, nem fognak elutasítani. Egyedül nem fog menni.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy tudom,hogy nem segítenének.
Szüleimmel élek még,ők folyamatosan vitatkoznak,egy válási procedúra közepén vannak.Nem csak én mondom,de nagyon önzőek.2éve,mikor elindult ez a folyamat,folyamatosan kezdtem befásulni,már nem szeretek velük lenni.Talán nővéremre támaszkodhatnék csak,,de ő tőlem 150km-re lakik,rá pedig nem is nagyon akarok tehert helyezni,szegénynek így is van elég baja,pl szüleimmel,munkájával és alapból neki is megvan a maga élete.
Lehet,hogy önzőn hangzik,de a szüleim engem annak idején felvállaltak,nekik látniuk kellene,hogy baj van..Ha más irányú problémámról beszélnék nekik,akkor elkezdik egyből a sajátjukat mondani,az enyémmel nem is foglalkoznak.
Minek kellettem én erre a világra.:(
2012. máj. 17. 09:30
4/5 anonim válasza:
Szerintam, ha már beláttad, hogy ez függőség és szabadulni szeretnél tőle, akkor jó úton jársz. Most kell egy kis akaraterő! Nem tudom, hány éves vagy, tanulsz-e vagy dolgozol már. Ha épp menekülni volna kedved otthonról nem mennél le inkább egy edzőterembe vagy a barátokkal valamerre? Biztosan találsz a környéketeken sportolási lehetőséget, az majd segíteni fog. Ha tanulsz, már csak dacból is megmutathatod, hogy igenis nagyon jó tanuló leszel mindazok ellenére, ami zajlik körülötted és 150%-ot fogsz teljesíteni. Ezekkel elterelheted a gondolataidat és a hasznodra is válnak.
5/5 anonim válasza:
ha van rá pénzed vegyél 1 pecabotot és kezdj el horgászni vagy más sporttal próbálj meg kitörni belőle. Vagy legjobb barátodtól kérj segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!