én természetgyogyászhoz mennék(konkrétan kineziologushoz) nem tom miylen orvos gyogyitja amugy de nem vagyok gyogyszerpárti. az tüneti kezelés, az okát nem szünteti meg.
2012. jan. 7. 21:08
2/7 anonim válasza:
Miért?Milyen problémád van az alvással pontosan?Nekem is nagyon komoly gondjaim voltak az alvással,ezt úgy vedd,hogy egy éjszaka kb 6-szor 8-szor felriadtam,wc-tem,és egyszerűen a végére már nem tudtam fél órát egybefüggően aludni....napközben élő halott voltam...Aztán azt csináltam,hogy a 0.50 Frontinból elkezdtem szedni délután egyet,olyan 4 óra körül,és este is lefekvés előtt egy órával.A 4.nap körül elkezdett hatni,és képzeld el,hogy teljesen végig aludtam az éjszakát!Aztán egy hétig így szedtem,hogy ki tudjam magamat pihenni,hogy a szervezetem "lenyugodjon"-mert fel volt pörögve,hogy is mondjam izgatott voltam,pedig nem éreztem magamat feszültnek annál,ami minden napokban vagyok.Ezt próbáld meg,én azóta jól alszok :)
2012. jan. 7. 21:12
3/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan több problémám van.
Amikor még nem fekszem le, hogy most akkor én aludni fogok, akkor nagyon álmos tudok lenni, de amikor lefekszem és becsukom a szememet, akkor "kimegy" az álmosság... Folyamatosan mindenen gondolkodom.. Lehet ettől megy ki az álmosság.. Egyszer van ez. Akkor van olyan is, hogy akárhány órát alszom, ugyan olyan fáradt és álmos maradok. Legkisebb zaj, fény mellett nem tudok elaludni. Most hirtelen ennyi jutott eszembe...
2012. jan. 7. 21:31
4/7 anonim válasza:
a zavaro fényekröl nem tudok mondani smemit mert az engem nem zavar,de az hogy mindig agyalsz valamin az ismerös. valahogy ki kell kapcsolnod magad mert részben emiatt nem tudsz aludni. egyébként meg nem melozol tul sokat? vagy tanulsz?
mert én akkor sem tudtam aludni mikor 12 orát meloztam naponta. ha tul fáradt az ember nem tud aludni.
2012. jan. 8. 06:47
5/7 anonim válasza:
ez így van,ha túl fáradt vagy,attól sem tudsz aludni...én ezért írtam a Frontint.
2012. jan. 8. 11:46
6/7 anonim válasza:
nem nagyon érdekel ez a szavazosdi de marhára érdekelne hogy miért nullázott le valaki szerintem semmi rosszat nem mondtam max azt mondja nem megy azt kész mert nem hisz benne....
2012. jan. 8. 19:56
7/7 A kérdező kommentje:
már régóta meg van ez a problémám. amikor jelentkezett még tanultam. de most lassan egy féléve nem tanulok és nem melózom még és még mindig meg van ez a problémám. :S
de lehetséges hogy megpróbálom majd a Frontint. amúgy ezt vényre adják ki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!