Miért van az hogy ha valamin amin nagyon görcsöltem túl vagyok és végre megkönnyebbültem hogy remélem mostantól végre nyugodt életet élhetek rögtön jön a másik gond? Vagy ezeket a gondokat már csak én nagyítom föl? Miért van ez?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:02
1/3 anonim válasza:
Az élet bizony már csak ilyen. Tudod, mikor másokat nézünk, esetleg filmeket, irigyeljük őket, hogy milyen gondtalanul élnek, de ha jobban megismered őket, kiderülnek az ő gondojaik.
Az élet egy tanösvény, amin végig kell menni, a cél a tanulás. Tanulni csak a leckékből lehet, a leckék pedig többnyire nehezek. Ezért tényleg ne nagyítsd fel őket. Viszont mindig keresd, hogy mit tanultál abból, amin éppen végigmentél. Ha nem tanultad meg, akkor megismétlődik a helyzet más formában. Éppúgy mint az iskolában az évismétlés. .
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2009. jún. 27. 14:38
3/3 anonim válasza:
Igen.. sajnos ez így van. Mindig van valami, de hosszú távon mégiscsak úgy szép az élet ha zajlik :). A mindennapi problémafolyam alól csak egy dolog szabadít meg, azt meg ne várd :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!