Baj, ha vagdosom a csuklómat?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Igazából még nagyon régen kezdődött ez nálam. Egyszer valami nagyon felzaklatott, kivágtam egy üvegből egy darabot (energiaital), ami ugye nagyon éles, és azóta vagdosom a kezem. Persze nem olyan durván, csak hogy egy kicsit vérezzen. Azóta nem tudok leállni, egyszerűen megnyugtat, és jó látni a vágásokat a csuklómon.. Tudom, hogy ez nem normális, de mivel nem olyan brutális módon ártok magamnak, akkora baj nem lehet. Karkötőkkel szoktam elrejteni.. :S2012. máj. 13. 22:20
2/23 anonim válasza:
Sokan azt mondanák erre, hogy depresszió és/vagy figyelemfelkeltés. Én azt mondom: Hülyeség. Nyilvánvalóan nem szuicid hajlamról van szó, nem akarod megölni magad. Ennyi idősen én is hasonló őrültségeket csináltam, aztán felnőttem és rájöttem, hogy a világon semmi értelme, nem leszek tőle sem nyugodtabb, nem sajnálgat senki, nem változik az égegyadta világon semmi. Bumm.
3/23 anonim válasza:
Ha rettegned kéne az életedért, máshogy gondolnád te kis idióta. Pár perce írt ide egy rákos ember egy kérdést, aki azért van letörve, mert halálos beteg. Te meg nem becsülöd az életed. Szánalmas amit csinálsz, egyszerűen nagyon gyerekes vagy. Láttad a Fűrész című filmet? Ott pont az ilyen emberek az áldozatok, akik játszadoznak a saját életükkel, ahelyett, hogy óvnák azt, vigyáznának rá.
5/23 anonim válasza:
Nem baj, csak akkor már úgy csináld hogy tényleg hatásos legyen!!!
6/23 anonim válasza:
Csak ha sokat csinálod heges marad aztán lesz, ami 20 év múlva emlékeztessen a butaságodra. Állj le vele, meg amúgy sem normális, hogy vagdosod magad csak úgy unalomból.... Pszichológuson még nem gondolkodtál?
7/23 anonim válasza:
semmi gáz! Nyugodtan!!! Próbáld kb fél-1 centi mélyre! Azatuti! ;)
8/23 anonim válasza:
baj.................................................
mit vártál?
9/23 anonim válasza:
semmi értelme nincs...én régen beleszoktam karcolgatni pl a pasim nevét vagy egy szót XD ez volt a tinta nélküli tetoválás XD
10/23 mosolyogj! válasza:
Szerintem ha higgadtan végig gondolod a dolgot, te is rá fogsz jönni, hogy ez így nincs rendjén. Arra hogy a feszültséget levezetsd vannak más módszerek is.
1.Tipp: Keress a környezetedben akivel jófej és beszélgethetsz vele (nem kifejezetten erről, bármiről ami neked fontos) Pld: unokatestvér, nagynéni, tanárnő stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!