Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki pszichológushoz fordult...

Aki pszichológushoz fordult problémájával, úgy érzi volt értelme, eredménye?

Figyelt kérdés
Nekem egyébként abban kellene segítség, hogy közvetlenebb legyek az emberekkel, ne legyek ilyen zárkózott, magamnak való.
2009. jún. 24. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Nekem segít. Kb. 3 hónapja járok és leginkább abban kezdek tisztábban látni, hogy mi mivel függ össze, minek milyen hatása van az életemben. Én is nagyon zárkózott vagyok, nagyon nehezen viselem az érintést, hozzám érést.
2009. jún. 24. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát úgy őszintén, nekem nem segített sokat, csak nyomta a szöveget 2 órán keresztül meg kérdezgetett...
2009. jún. 25. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Többnél is voltam már, és ugyanolyan hülye vagyok, mint voltam.Sőt.. csak egyre rosszabb.Eredményessége a totális nulla.
2009. jún. 29. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

kiforrott a probléma. szociális fóbia! *tapsol* -.-"

nekem csak ennyit "segitett"

2009. júl. 12. 18:38
 5/5 anonim válasza:
Ez altalaban szemelyisegtipus. Nem igazan segit rajta a pszichologus, kiveve ha konkretan valami miatt vagy zarkozott. En pl.ugy erzem, hogy a tarsas esemenyeken tul sok az info., inkabb figyelek, honapok kellenek hozza, hogy beszelgessek valakivel. Ezzel nekem nincs problemam, viszont mindenki mas segiteni akar rajtam, ami eleg idegesito. Teljesen rendben van az eletem ettol egyebkent, boldog hazassag, nehany jo barat, csaladtagok.
2016. nov. 16. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!