Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2 éve nem tudok kikeveredni...

2 éve nem tudok kikeveredni egy volt kapcsolatomból. Azóta párszor próbáltam randizni, de 1-2 találkozás után elköszöntem, mert semmit nem váltott ki belőlem, mert az exemhez mérek mindenkit. Mit lehet csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Csak a munkám köt le igazán (napi 10 órát dolgozom minimum ezért), a barátaimmal is egyre kevesebb kedvem van találkozni és lassan az esélyét is kezdem feladni, hogy egy új kapcsolat felé képes legyek nyitni, pedig egyre jobbban vágyom családra. (30 éves vagyok. ) (A "próbáljam meg elfelejteni" nem túl hasznos ötlet, mert 2 éve próbálom. )
2009. jún. 23. 22:29
1 2
 11/12 anonim válasza:

12.46 vok Most nézem hogy gyakran beszélsz vele. AZONNAL HAGYD ABBA!!! NE beszélj vele!!! Zárd ki őt az életedből!!! Minden téren. Se szülinap, se mozi, se semmi. Minden kontakt TILOS!!!

Amíg tartod vele a kapcsolatot, addig úgy érzed, van még esélyed. Pedig sajnos nincs. Ha 2 éve így megy akkor nincs. Ha értelmes ember, el is mondhatod neki, miért szakítod meg a kapcsolatot vele.

Én, mikor végetért 7,5 éves kapcsolatom, ezt a módszert is tudatosan alkalmaztam. Jól jöttem ki belőle.

A magán-beszélgetésekre NINCS szükséged, a munkahelyi kontaktot pedig oldd meg másképp, beszéljen vele más vagy beszélj te mással. És végszükség esetén valóban válts munkahelyet.

Tudom hogy kivitelezhetetlenek tűnik amit mondok de jobb megoldást nem tudok és hangsúlyozom: nálam bevált.

2009. dec. 3. 12:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! A jó csajozást részt inkább nem fogadom meg, mert lány vagyok:)
2009. dec. 3. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!