Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve nem tudok kikeveredni egy volt kapcsolatomból. Azóta párszor próbáltam randizni, de 1-2 találkozás után elköszöntem, mert semmit nem váltott ki belőlem, mert az exemhez mérek mindenkit. Mit lehet csinálni ilyenkor?
figyelj.nálam egy 4 éve volt ugyanez a helyzet.volt egy két hetes kapcsim,és másfél évig szenvedtem.hiába tetszett bárki,amint ott lehetett rá a lehetőség,hogy kialakuljon egy párkapcsolat meghátráltam.mindenkit hozzá hasonlitottam,külsőleg belsőleg.aztán megint megtetszett egy fiú.én kezdeményeztem.találkozgattunk,már ott voltam h neki is kiadom az utját,mert kifejezetten idegesített a jelenléte,felfedeztem az apróbb hibáit stb...aztán...ugy döntöttem..hm még várok a szakítással...kb 1 hónap után nagyon megkedveltem,aztán jött a szerelem(olyan szerelem ami mindent elsöpört)tessék...4 éve együtt vagyunk.(az más dolog h már nemsokáig :( )szóval adj időt annak a lánynak aki tetszik neked.akár találkozzatok ugy mint barátok,csak beszélgessetek,jókat fogtok nevetni,elszórakoztok stb..hidd el menni fog.egyszer csak azt veszed észre már inkább az új lány foglalkoztat mint a régi.sok sikert!!!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!