Hangokat hallok, amiket mások nem. Nagy lehet a baj?
Eddig csak egy-egy fura gondolat szokott bevillanni, ami egyáltalán nem illett az adott helyzethez, de ezt betudtam annak, hogy biztos olvastam valahol, vagy hallottam egy zenében.
De pár napja olyan volt, hogy szabályosan hallottam ezeket a gondolatokat. A párommal autóztunk, fáradt voltam, és a páromon gondolkodtam (vannak problémáink), amikor egy női hang azt suttogta: "meg fog halni". Eléggé megijedtem. Teljesen biztos, hogy nem aludtam akkor még, csak csukva volt a szemem.
Orvoshoz kellene fordulnom? Mi lehet ez?
Eddig nem mentem ezzel orvoshoz, mert igazából nem tartottam nagy dolognak. Depressziós vagyok, talán lehet ettől is, illetve egy másfél hete olyan sokkhatás ért minket párommal, hogy 3 napig remegett a gyomrom, talán még a stressz hatása ez is? Kicsit félek.
"Eddig csak egy-egy fura gondolat szokott bevillanni, ami egyáltalán nem illett az adott helyzethez"
Mindenkivel előfordul időnként.
"De pár napja olyan volt, hogy szabályosan hallottam ezeket a gondolatokat. A párommal autóztunk, fáradt voltam"
1-2 szó vagy mondat hallása teljesen elterjedt. Fáradtan pedig megsokszorozódnak az ilyen apró hallucinációk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!