Félálmomban irritáló hangokat hallok, miért lehet?
Jó, azért kérdeztem, mert elalváskor előfordul, hogy az ember hall olyat, ami nincs, valószínűleg ilyenkor egy-egy másodpercre elalszik és álmodik. A rándulás meg attól van, hogy lazulnak el az izmaid, ahogy alszol el, de felriadsz a "robbanásra".
Ezek teljesen természetes dolgok, én pl. nem robbanást hallok, hanem zuhanni szoktam, de a többi ugyanaz.
Elalváskor, illetve ébredés után előfordulnak hallucinációk, ez teljesen normális.
A robbanás hallása az egyik legszokványosabb hallucináció elalvás közben, a rángatózás pedig gyakori ilyenkor.
11:26
Hogy miért pont, azt senki sem tudja. Gyakori a robbanás, de az ágyúlövés, vagy sípolásszerű "műszaki" zaj, kiáltás is előfordul.
"A robbanás hallása az egyik legszokványosabb hallucináció elalvás közben, a rángatózás pedig gyakori ilyenkor."
Ez pedig a legnagyobb baromság, amit ezen a héten eddig leírt valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!