Nagyon irritáló a hónaljszőr?
Figyelt kérdés
nagyon gusztustalan ha egy férfinak van egy kis hónaljszőre? nem dzsungelre gondolok :)2011. júl. 5. 13:52
1/8 anonim válasza:
az a gusztustalan, ha egyáltalán nincs
2/8 anonim válasza:
Én nem találom annyira szörnyűnek.
34/N
3/8 anonim válasza:
Szerintem taszító ha van egy kis macskája :)
Semeddig nem tart leborotválni!
5/8 anonim válasza:
Nem.
Sőt, ha leborotvalod, kevesebb feromont bocsatasz ki a levegobe, nehezebben talalsz párt.
Csak ha TÉGED zavar, akkor szedd le.
6/8 anonim válasza:
sztem nem gusztustalan máson,de én magamon annak tartom:D
7/8 anonim válasza:
én lány vagyok és sztem egy kicsit gusztustalan! :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem gusztustalan. van olyan barátom akinek van és rá bírok nézni.. viszont van olyan barátom is, akinek volt és egyik napról a másikra leborotválta és persze észrevettem mert ő a legjobb barátom..és hát te hallod.. átfutott az agyamon ez-az .. sokkal szexibb volt. 16 éves lány vagyok. sztem borotváld le, főleg akkor,ha kicsit izmos vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!