Ez miért van? ha felhúzom a Péniszemen a bőrt és hozzá érek a makkomhoz akkor irritáló érzést érzek ez mitől van? 14/F
Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 18:03
1/6 anonim válasza:
Irritáló? o.O nekem nem irritáló, hanem érzékeny. 14 évesen meg nem nagyon kéne piszkálnod... 16 éves korodig csak hugyozásra használd.
2/6 anonim válasza:
Nyugi ez természetes. Az bizony nagyon érzékeny testrészünk, ami akár még fájhat is ha valaki durvább vele. Nincs semmi baj!
3/6 anonim válasza:
Érzékeny terület bizony, amikor engem körülmetéltek nagyon nehezen szoktam meg, hogy dörzsölődik a ruhához a makkom, néha kellemetlen is volt. De idővel meg lehet szokni.
4/6 anonim válasza:
Amikor az első (mostani) barátnőm először hozzáért, üvölteni tudtam volna. Persze színészkedtem, tehát eljátszottam, hogy jó. Eltelt 1 év és ma már tényleg élvezem.
Tehát nyugi és türelem.
5/6 anonim válasza:
Engem is körülmetéltek, utána érzékeny volt, viszont már nem az, annyira nem, hogy orális szexet nem is élvezem... addig kell örülni, amíg az embernek érzékeny az, aminek érzékenynek kell lennie...
6/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2011. okt. 31. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!