Amikor bent van a kontaklencsém, akkor ilyen enyhén szúró, irritáló érzést ad, az lehet attól, hogy ki van száradva a szemem és szemcsepp kell hozzá?
Néha én is hordok kontaktlencsét, de van különbség (nálam), hogy akkor cseppentek-e, mikor a szememben van, vagy előtte. Nekem az vált be, hogy ugye cseppentek egyet a lencsébe szemcseppel miután kivettem a tartóból és felhelyezem. Így sosem ad szárazság érzést... :D De hogyha napközben van netán ilyen érzésed, akkor ha csepegtetsz, akkor is elmúlik. :)
Viszont nekem kb. 1-2 hét kellett, mire megszokjam, hogy nem valami a szemembe repült, hanem lencsét hordok, szóval idő, míg a szemed hozzászokik! :D
Ja, és még ha szúró és irritáló érzést ad, akkor lehet kifordítva tetted fel, nekem is van ilyen a reggeli kómázáskor. :D Olyankor veszel egy zsebkendőt, letörlöd a könnyed (mert akkor csak úgy jön :D) és kiveszed, megnézed, hogy milyen az alakja, és kifordítva felrakod, így nagy az esély, hogy már semmi baj nem lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!