Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan győzzem le a félelmem?

Hogyan győzzem le a félelmem?

Figyelt kérdés

Gyermekkoromban megnéztem egy rajzfilmet (Ezüstnyíl), ami arról szól, hogy hegyvidéki emberek medvére vadásznak kutyával. És a legnagyobb medve amit nem tudtak megölni, egyszemű volt, mert a másik szemét már kilőtték. És ezt a medvét mindig úgy mutatta a rajzfilm, hogy nagy sötétség van és világít egy vörös folt--> a medve szeme. Azóta (kb 8 éve) félek a sötétben, vagyis pl nem merem a tvt úgyhagyni, hogy csak a piros gomb világítson, mert beképzelem, hogy az a medve szeme. De minden más fényforrástól félek a sötétben, ami összeköttetésbe hozható a medve szemével.

És ezzel már nem tudok tovább élni, mert megőrülök tőle! Tudom, hogy itt nincsenek medvék és csak mese, de olyan élethű volt és annyira félek !!!

2009. jún. 20. 11:09
1 2
 11/19 anonim válasza:
bocsi ezt most jól elszartam XD csak a Weed 26 részes...
2009. nov. 7. 14:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Nah azé' :DDD
2009. nov. 7. 16:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Álmatlan medvétől én is féltem. Sőt, a medvéktől a mai napig. Ne tudd meg, mit műveltem Erdélyben az erdőben abban a félelmemben, hogy jön a medve. Nem jött.
2009. dec. 5. 12:51
 14/19 anonim ***** válasza:
2010. jan. 5. 10:13
 15/19 anonim ***** válasza:
jujj szegény Riki! az enyhén epic fail mikor oda jön az egész csapat medve... :S
2010. jan. 19. 19:38
 16/19 anonim válasza:

hellosztok látom ti nagy ezüstnyíl rajongók vaygtok!!!!!!!!!!!!!

azt szeretném mekérdezni hogy az ezüstnyíl c. mesét honnan tudnám letölteni magyarul vagy magyar feliratttal??????????????????

persze a teljes verzióttttttttttt!!!!!!!!!!

FONTOS LENNE EGY KIS NOSZTALGIA!!!!!!!!!!!!!

JAH ÉS KÉRDEZŐ:ÉN IS FÉLEK A SÖTÉTBEN NÉHA DE AKKOR JÓ DOLGOKRA GOLDOLOK ÉS A SZERETTEIMRE!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 4. 09:59
 17/19 A kérdező kommentje:

de cuki vagy utolsó válaszoló:)

én is a szeretteimre fogok gondolni. jó ötlet.:)

2010. nov. 5. 20:13
 18/19 anonim válasza:

köszönöm szépen!

amúgy te lány vagy???

2011. jan. 9. 09:54
 19/19 A kérdező kommentje:
jaja :D ha fiú lennék valszeg nem félnék:) bár kitudja..
2011. jan. 9. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!