Depresszió? Tudok segíteni?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem elmondta, hogy hónapok óta nagyon letört. Nincs ideje semmire (ez sajnos nagyon igaz) Nem tud lemondani semmi dolgáról, mert mindegyikkel kapcsolatokat épít, magán is segít. Öngyilkosságon is gondolkodott már. Önbizalma alig van, jól tanul, azzal nincs baj. Nincsenek igazi barátai. Kiderült, hogy ezt csak nekem mondta el, úgyhogy felelősségemnek érzem, hogy segítsek. Már nézegettem oldalakat, mivel segíthetnék, de várom az ötleteket. Nagy szükség lenne rá, mert nagyon aggódom érte :(2012. ápr. 17. 23:44
11/11 anonim válasza:
"Nem tud lemondani semmi dolgáról, mert mindegyikkel kapcsolatokat épít, magán is segít."
Ez túlhajszoltság, nem depresszió. A depressziós nem a dolga után rohan, hanem fekszik és még felkelni, felöltözni is nehéz számára.
"Kiderült, hogy ezt csak nekem mondta el, úgyhogy felelősségemnek érzem, hogy segítsek. "
Forduljon iskolapszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!