Ez depresszió lehet?
Nálam szintén ugyanez(17/L).
Én nem depressziónak fogom fel, szerintem attól messze áll a dolog. Saját magamból kiindulva, azt mondanám sok a változás körülöttünk és van bennünk egy kis lustaság is. Motiváció itt sincs, nem tudom mihez szeretnék kezdeni, néha Nekem is 'leszarom' érzésem támad, de el lehet hessegetni és rájön az ember idővel, ha most nem tanul, később bánhatja (mikor már talán lenne érdeklődés, csak a lehetőség úszik el...)
Tavaszi fáradság,vitamin hiány?
Aludni sem szerettek?
Szerintem ez nem depresszió, inkább hullámvölgynek mondanám. Nekem több ilyen időszakom volt és nagyon megbántam, hogy nem tanultam jobban. Munka mellett beiratkoztam egy tanfolyamra, ahová szombatonként kell menni és nagyon nehéz így tanulni. Ezt is érdemes mérlegelni, hogy jobb az iskolás évek alatt tanulni, mint utána, kényszerből.
Az is segíthet, ha többet vagy szabadban, menjetek sétálni a barátnőiddel, egy kis napfény és levegő csodákra képes!
25 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!