Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha az emberek őszintén kiönthe...

Ha az emberek őszintén kiönthetik a lelküket olyannak aki nem ítéli el őket, megkönnyebbülnek?

Figyelt kérdés

Szerintem igen. Hozzám bárki bármilyen lelki problémával

bizalommal fordulhat ha gy gondolja....

2012. ápr. 15. 17:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy nem okoztam csalódást a válaszommal.

Egyszerűbb lett volna ha rögtön rákérdezel, hogy írhatok-e fel gyógyszert.Nem nem írhatok, ezzel orvoshoz kell fordulnod!

2012. ápr. 16. 07:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne egy ismeretlen embernek kiönteni a szívedet.Sokszor őszintébbek,mintha szemtől-szemben egy ismerőssel vagy egy pszihológussal űlnél szemben.Aki őszintén akar segíteni az nem fog jópofizni csak azért,hogy írjon valamit.Az én érdeklődési körömhöz tartozik a lelkisegély,az agykontroll a személyiségfejlesztés és egyáltalán az emberi lélek.Mindezek ellenére nekem is akad olyan mondanivalóm,amit inkább így személytelenül kérdezek. A múltkorában volt egy jó kérdésem, ismeretlentől kaptam rá egy olyan választ,amit könnyek nélkül nem lehetett elolvasni /azóta is többször elolvastam/.Mégis örülök,hogy megoszthattam valakivel.Őszinte,megnyugtató és korrekt hozzászólás volt.Köszönöm,ha valaki olyan őszintén veszi az itt le írt kérdéseket. Velem is sokan beszélgetnek és kérnek megnyugtató tanácsot.Nagyon szívesen teszem,örülök,hogyha megtisztelnek vele.
2012. ápr. 16. 08:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Én sem gondoltam semmi másra, pontosan erre amit leírtál. Köszönöm!
2012. ápr. 16. 08:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Én őszintén kiöntöttem valakinek, aki később ha nem is visszaélt vele, de mondjuk úgy átvert kegyetlenül. Minél többet adsz ki valakinek, akkor az annál jobban ki tud használni. Szerintem a legjobb dolog, ha egyszerűen leírod.

De nem körlevél formájában, hanem egy kis noteszbe, amit bármikor elővehetsz. Az írással együtt párolog el a kellemetlen érzés is.

2012. ápr. 24. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is szoktam személytelenül,ismeretlen embernek irni,hiszen nem fog visszaélni azzal,amit elmondtam,hiszen nem ismer.Rendszeresen leirni azt,ami bánt,mert azt nem fogja senki a fejedhez vágni,vagy ha mégis másnapra változik a véleményed nem fognak köpönyegforgatónak nevezni.Mert én bármikor vissza olvasom, akkor arra gondolok,hogy akkor,amikor leírtam úgy éreztem és az volt a véleményem abban a percben,ahogyan gondoltam.
2012. ápr. 24. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!