Ha az emberek őszintén kiönthetik a lelküket olyannak aki nem ítéli el őket, megkönnyebbülnek?
Figyelt kérdés
Szerintem igen. Hozzám bárki bármilyen lelki problémával
bizalommal fordulhat ha gy gondolja....
2012. ápr. 15. 17:08
11/15 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy nem okoztam csalódást a válaszommal.
Egyszerűbb lett volna ha rögtön rákérdezel, hogy írhatok-e fel gyógyszert.Nem nem írhatok, ezzel orvoshoz kell fordulnod!
2012. ápr. 16. 07:34
12/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne egy ismeretlen embernek kiönteni a szívedet.Sokszor őszintébbek,mintha szemtől-szemben egy ismerőssel vagy egy pszihológussal űlnél szemben.Aki őszintén akar segíteni az nem fog jópofizni csak azért,hogy írjon valamit.Az én érdeklődési körömhöz tartozik a lelkisegély,az agykontroll a személyiségfejlesztés és egyáltalán az emberi lélek.Mindezek ellenére nekem is akad olyan mondanivalóm,amit inkább így személytelenül kérdezek. A múltkorában volt egy jó kérdésem, ismeretlentől kaptam rá egy olyan választ,amit könnyek nélkül nem lehetett elolvasni /azóta is többször elolvastam/.Mégis örülök,hogy megoszthattam valakivel.Őszinte,megnyugtató és korrekt hozzászólás volt.Köszönöm,ha valaki olyan őszintén veszi az itt le írt kérdéseket. Velem is sokan beszélgetnek és kérnek megnyugtató tanácsot.Nagyon szívesen teszem,örülök,hogyha megtisztelnek vele.
13/15 A kérdező kommentje:
Én sem gondoltam semmi másra, pontosan erre amit leírtál. Köszönöm!
2012. ápr. 16. 08:58
14/15 anonim válasza:
Én őszintén kiöntöttem valakinek, aki később ha nem is visszaélt vele, de mondjuk úgy átvert kegyetlenül. Minél többet adsz ki valakinek, akkor az annál jobban ki tud használni. Szerintem a legjobb dolog, ha egyszerűen leírod.
De nem körlevél formájában, hanem egy kis noteszbe, amit bármikor elővehetsz. Az írással együtt párolog el a kellemetlen érzés is.
15/15 anonim válasza:
Én is szoktam személytelenül,ismeretlen embernek irni,hiszen nem fog visszaélni azzal,amit elmondtam,hiszen nem ismer.Rendszeresen leirni azt,ami bánt,mert azt nem fogja senki a fejedhez vágni,vagy ha mégis másnapra változik a véleményed nem fognak köpönyegforgatónak nevezni.Mert én bármikor vissza olvasom, akkor arra gondolok,hogy akkor,amikor leírtam úgy éreztem és az volt a véleményem abban a percben,ahogyan gondoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!