Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha az emberek őszintén kiönthe...

Ha az emberek őszintén kiönthetik a lelküket olyannak aki nem ítéli el őket, megkönnyebbülnek?

Figyelt kérdés

Szerintem igen. Hozzám bárki bármilyen lelki problémával

bizalommal fordulhat ha gy gondolja....

2012. ápr. 15. 17:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy? Amúgy kedves tőled, de nem merek abban hinni, hogy az apró-cseprő dolgaimra nem azt hallom csak, hogy ugyan ez hülyeség, túlreagálod stbstb... :(
2012. ápr. 15. 17:27
 2/15 A kérdező kommentje:

40 éves vagyok. Közhelyekkel szerintem sem lehet senkit

megvigasztalni.

2012. ápr. 15. 18:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Én megkönnyebbülnék és nagyon örülnék, ha legalább egyszer, mikor erre az oldalra kiírok egy kérdést vagy problémát, akkor nem ordenáré vagy szarkasztikus megjegyzéseket kapnék...
2012. ápr. 15. 18:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha lelki problémáról van szó privátba írhatsz bármikor.
2012. ápr. 15. 18:44
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, de ha volna egy valóban komoly lelki problémám, ami ugye személyes, azt biztos hogy nem egy általam ismeretlennek - akiről semmit nem tudok, és ő sem rólam - mondanék el.

Egy tapasztalat...

Volt kiírva egy hasonló kérdés, hogy bárki fordulhat hozzá, szívesen meghallgat másokat, nem ítél el, blablabla.

Én írtam neki (tesztelés céljából), átmentünk privátba, majd MSN-re. MSN-en valahányszor ráköszöntem, azzal fogadott, hogy "Mi a baj, miben segíthetek?".

Ő kérdezősködött, próbált turkálni a személyes életemben "segítés" céljából, de ha én kérdeztem személyesebbet róla, akkor azt mondta, hogy ő nem ajtó, ami bárkinek kinyílik...

Aztán pár hónapra rá kiderült, hogy maga is pszichoterápiára jár.

Ennyit erről.

30/N

2012. ápr. 15. 19:15
 6/15 A kérdező kommentje:

Semmi baj azzal,hogy bizalmatlan vagy. Ha úgy érzed,hogy valaki csak "turkálni" akar a lelkedben ne álj vele szóba.

Egyébként kiegyensúlyozott ember vagyok, és van némi képzettségem is a témában.Nem erőltetek semmit...

2012. ápr. 15. 19:52
 7/15 anonim ***** válasza:

Lehet tudni, mit fed a "némi képzettség"? :)

Sokszor a kevés tudás veszélyes...ez a terület is olyan.

2012. ápr. 15. 20:16
 8/15 A kérdező kommentje:

Közgazdasági végzettségem van,de mivel érdekel a lélektan

elvégeztem egy pszichológiai asszisztens képző iskolát és folyamatosan olvasok szakkönyveket ez a hobbim...

2012. ápr. 15. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Ilyesmi választ sejtettem... :)
2012. ápr. 15. 22:16
 10/15 anonim ***** válasza:

Én hobbiból elhullott békákat boncolgatok...ez a hobbim.

Akinek sebészeti beavatkozásra van szüksége, nyugodtan, bizalommal fordulhat hozzám... :D (Szakirodalmat is olvasok, és már gyakorlatban alkalmazom is...)

2012. ápr. 16. 06:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!