Ha az emberek őszintén kiönthetik a lelküket olyannak aki nem ítéli el őket, megkönnyebbülnek?
Szerintem igen. Hozzám bárki bármilyen lelki problémával
bizalommal fordulhat ha gy gondolja....
40 éves vagyok. Közhelyekkel szerintem sem lehet senkit
megvigasztalni.
Szia!
Ne haragudj, de ha volna egy valóban komoly lelki problémám, ami ugye személyes, azt biztos hogy nem egy általam ismeretlennek - akiről semmit nem tudok, és ő sem rólam - mondanék el.
Egy tapasztalat...
Volt kiírva egy hasonló kérdés, hogy bárki fordulhat hozzá, szívesen meghallgat másokat, nem ítél el, blablabla.
Én írtam neki (tesztelés céljából), átmentünk privátba, majd MSN-re. MSN-en valahányszor ráköszöntem, azzal fogadott, hogy "Mi a baj, miben segíthetek?".
Ő kérdezősködött, próbált turkálni a személyes életemben "segítés" céljából, de ha én kérdeztem személyesebbet róla, akkor azt mondta, hogy ő nem ajtó, ami bárkinek kinyílik...
Aztán pár hónapra rá kiderült, hogy maga is pszichoterápiára jár.
Ennyit erről.
30/N
Semmi baj azzal,hogy bizalmatlan vagy. Ha úgy érzed,hogy valaki csak "turkálni" akar a lelkedben ne álj vele szóba.
Egyébként kiegyensúlyozott ember vagyok, és van némi képzettségem is a témában.Nem erőltetek semmit...
Lehet tudni, mit fed a "némi képzettség"? :)
Sokszor a kevés tudás veszélyes...ez a terület is olyan.
Közgazdasági végzettségem van,de mivel érdekel a lélektan
elvégeztem egy pszichológiai asszisztens képző iskolát és folyamatosan olvasok szakkönyveket ez a hobbim...
Én hobbiból elhullott békákat boncolgatok...ez a hobbim.
Akinek sebészeti beavatkozásra van szüksége, nyugodtan, bizalommal fordulhat hozzám... :D (Szakirodalmat is olvasok, és már gyakorlatban alkalmazom is...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!