Úgy érzem nem érdemlem meg, hogy éljek. Érez még így valaki?
Leírok egy dolgot Neked... én egy lány vagyok 23... én egész életemben ezzel az érzéssel gyötrődtem.. nem vagyok se kövér se semmilyen ilyesmi dolog ... kicsit ebben a szülői háttér is benne van...megértelek... viszont egy valamit megtanultam... ha van mibe kapaszkodnod... legyen az ember, állat, növény.. akit szerethetsz... akkor sose dobd el Magadtól azt amit kaptál , az életedet.. mert kellesz annak a lénynek vagy kelleni fogsz!Légyszíves!! Ha erre azt akarod mondani, de nincs ki szeressen... akkor kezdj el azért élni hogy legyen Valaki akit szerethetsz és viszont szeret! Találd meg! mindegy milyen lény az.. és ha úgy érzed ilyenkor is mi értelme van az életednek... gondolj arra - és ezt sokszor nem is tudjuk- de nem mindig magunkért születünk erre a világra ... lehet hogy valaki Más miatt vagy itt.. miatta kaptad meg az életedet... csak meg kell találnod ŐT érted!
ezen gondolkodj el egy kicsit... én mindíg ebbe kapaszkodok... és nem vagyok semmilyen hittérítő jehovista állat :D de remélem ezzel tudtam segíteni puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!