Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érezted már úgy, hogy nincs...

Érezted már úgy, hogy nincs értelme az életednek? Ha igen, mivel küzdötted le magadban az érzést?

Figyelt kérdés

Egy változás miatt úgy érzem, megszűnt minden, ami miatt eddig érdemes volt élnem (nem, nem párkapcsolat) és nem tudom, hogyan tovább. Tart-e valamerre az életem, vagy most kell azt mondanom, elég volt?

Hogyan lábaltok ki a nehéz helyzetekből?

Egyáltalán, fel kellene keresnem szakembert? Mert tudom, hogy most mélyponton vagyok, és tudom, hogy ebből ki kellene tudnom jönni, csak úgy érzem, ez most nem megy.

Köszönöm. 27/N

2012. ápr. 8. 20:47
1 2
 11/14 zoli17 válasza:

szal azt akartam mondani: az élet értelme, hogy jól érezd magad!

[link]

ennyi.

2012. ápr. 10. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
amúgy tényleg nincs értelme, élünk és meghalunk, olyan hogy egyetemes cél nincs, max saját magunk számára amit életünk végéig örömmel csinálunk
2012. ápr. 11. 07:28
 13/14 anonim válasza:

Ha szakemberhez fordulsz 99% hogy fel fog neked írni valami szintetikus sz*rt. és nincs rá garancia hogy kellő időben le tudod majd tenni...ezt tapasztalatból mondom sajnos. Vannak kíméletes, alternatív gyógymódok, mindenképp olyat válassz.

Eyébként jól írták előtte, az életnek semmi értelme nem tart sehova. Engem az tart életben, az ad némi erőt hogy tovább kell menni, úgymond "elütni" itt az időt valahogy a földön, hogy ha majd meghalok akkor egy nagyon érdekes, tök jó világba jutok, amit most még el sem tudok képzelni...Persze ez valamilyen szinte világnézeti kérdés, de szerintem ha hiszel abban hogy az élet után nem totális megsemmisülés vár rád akkor ez igazán tud értelmet adni a létnek. Így ez a 70-80 év vagy kinek mennyi, tulajdonképpen csak egy várakozás, én ezzel nyugatatom magam...

2012. ápr. 13. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:
érdekes nekem az 1% bejött :)
2012. ápr. 13. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!