Mi értelme a pszihiáternek?
Figyelt kérdés
tegnap kórházba vittek, muszáj volt beszélnem egyel és semmivel sem lett jobb.sőt még idegesít a sok hülye idióta kérdése is és mindehhez jópofát kellett vágnom nehogy bent tartson megfigyelésen.kérdem én mégis miértelme? ha tudnék változtatni akkor magamtól is tudnék nemkell ahhoz egy idióta véleménye... komolyan...nagyon idegesítő.nem is rendes szakma ilyeneket énis tudnék kérdezni meg mondani x év egyetem meg tanulás nélkül is2012. jan. 7. 19:08
1/16 anonim válasza:
Azért egy - valószínűleg - 15 perces beszélgetéstől ne várj csodát. A változáshoz pedig te is kellesz.
2/16 anonim válasza:
Dühös vagy, mert megalázónak érezted a helyzetet, ezért most muszáj ,,leírnod" őt. Sajnálom, hogy egy olyan emberrel találkoztál, aki nem akart segíteni. Léteznek olyan pszichiáterek/pszichológusok, akiknek fontosak az emberek és a betegeik. Pl. Feldmár
3/16 anonim válasza:
szerintem sem sok.a gyógyszerszedést abszolút ellenzem.lehet olyan pszihiáter aki tényleg jó,és megérti a problémádat,tud hasznos tanácsot adni,de igazából neked kell talpra állnod magadtól.
Miért vittek be amúgy,ha nem titok?
4/16 anonim válasza:
Milyen problémával vittek, amúgy kórházba(ha nem zavar a kérdés)
Én sem vagyok jó viszonyban velük! sajnos!
5/16 anonim válasza:
a pszichiáter a lélek doktora. ne várj 1 alkalomtól javulást. Hazánkban ezt cikinek tartják az emberek, nyugaton természetesnek.
6/16 anonim válasza:
/Feldmár egy celeb./ Pszichiáter meg együttműködő beteggel tud kezdeni bármit is. Én pszichológus vagyok, de hidd el, nem könnyű ebbe beletanulni, és rengeteg emberen lehet segíteni. Ettől többet nem tudok Neked mondani. Meg még annyit, hogy egy társadalom érettségéről rengeteget árul el mind a mentális betegekhez, mind a segítőikhez való hozzáállás... Ezen érdemes elgondolkozni.
7/16 anonim válasza:
azért kíváncsi lennék, hogy mitől számít valaki együttműködőnek. mondjuk hogyan nem lehet együttműködő valaki? mindenki meg akar gyógyulni/többnyire/, sokan vakon bíznak az orvosukban, van, akiben én is.
8/16 anonim válasza:
még idegesít a sok hülye idióta kérdése is és mindehhez jópofát kellett vágnom nehogy bent tartson megfigyelésen.
Így lehet nem együttműködő. Meg ezer és egy féle módon. Ha valaki a tőle telhető legkongruensebben próbál válaszolni a kérdésekre, akkor óriási arányban sikerrel járunk.
9/16 anonim válasza:
Értem nagyjából...de az nem az orvos felelőssége is, hogy motiválja a beteget az együttműködésre?
10/16 anonim válasza:
Dede, egyértelműen. Nyilván van olyan ebben a szakmában is, aki kevésbé alkalmas a feladataira, de olyan sok tényezős folyamatokról beszélünk, hogy ilyet nagyon nehéz kijelenteni kívülről. Ami gyakori: a terapeuta és a hozzá forduló össze-nem-illése. Ennek felismerése viszont mindkét fél részéről lehetséges. Tehát: ha valaki nem tud segíteni, lépni kell tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!