Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi értelme a pszihiáternek?

Mi értelme a pszihiáternek?

Figyelt kérdés
tegnap kórházba vittek, muszáj volt beszélnem egyel és semmivel sem lett jobb.sőt még idegesít a sok hülye idióta kérdése is és mindehhez jópofát kellett vágnom nehogy bent tartson megfigyelésen.kérdem én mégis miértelme? ha tudnék változtatni akkor magamtól is tudnék nemkell ahhoz egy idióta véleménye... komolyan...nagyon idegesítő.nem is rendes szakma ilyeneket énis tudnék kérdezni meg mondani x év egyetem meg tanulás nélkül is
2012. jan. 7. 19:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
öngyilkossági hajlamaim miatt de nem szeretném részletezni. és a leírtakból még mindig nem értem mi értelme...de lehet én vagyok az értetlen
2012. jan. 7. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:

/A vv cicababák, és műmájerek celebek, és azok az önjelölt alakok, akiknek mániájuk, hogy híresek legyenek, és ebből akarnak élni. Tudtommal Feldmárnak van pszichiátriai végzettsége, igen régóta van a szakmában, van egy csomó gyógyult betege, dolgozott mondjuk 40 évet, nem tudom, művelt és csupán szívjóságból ,,celebeskedik" itt Mo-on, hogy lássuk mást is, ne csak az old-school pszichot, - ja és ebből neki nem származik semmilyen jövedelme. Gondolom megteheti. Nem azért csinálja, hogy híres legyen, hogy írjanak róla a blikkben, hogy benne legyen a tévében.

Egyébként meg a srácnak sem ártana meg, ha esetleg ismerné a nevét és esetleg nézne, olvasna tőle valamit./

2012. jan. 8. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez abszolút szubjektív kérdés, a szakmában van, aki elismeri, és van, aki nem. Az én véleményem szerint a celebséghez közelebb áll, mint a pszichiáterséghez, főleg, hogy pszichológus. Van, aki esküszik rá, és a hozzá hasonló emberektől származó instant életbölcsességekre, szerintem sok esetben károsak a szavai, ha rossz embert érnek el. Én semmiképp nem javaslom őt öngyógyító céllal olvasgatni. De ez csak egy vélemény.

Kedves kérdező, mindenképp keress fel pszichológust vagy pszichiátert, és kívánom, hogy változzon meg a véleményed a szakmánkról, mert hidd el, számtalan embernek segítettek már az idióta kérdések.

2012. jan. 8. 11:50
 14/16 anonim válasza:
Semmire! Csak lökik a szokásos dumát amitől sokkal rosszabb lesz az embernek.
2012. jan. 8. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem pozitív tapasztalatom van, igenis tudtak segíteni... ufó lennék? :D
2012. jan. 8. 22:05
 16/16 A kérdező kommentje:
amennyiben az vagy elvihetnél innen a szülőföldedre:o
2012. jan. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!