Mi értelme a pszihiáternek?
/A vv cicababák, és műmájerek celebek, és azok az önjelölt alakok, akiknek mániájuk, hogy híresek legyenek, és ebből akarnak élni. Tudtommal Feldmárnak van pszichiátriai végzettsége, igen régóta van a szakmában, van egy csomó gyógyult betege, dolgozott mondjuk 40 évet, nem tudom, művelt és csupán szívjóságból ,,celebeskedik" itt Mo-on, hogy lássuk mást is, ne csak az old-school pszichot, - ja és ebből neki nem származik semmilyen jövedelme. Gondolom megteheti. Nem azért csinálja, hogy híres legyen, hogy írjanak róla a blikkben, hogy benne legyen a tévében.
Egyébként meg a srácnak sem ártana meg, ha esetleg ismerné a nevét és esetleg nézne, olvasna tőle valamit./
Ez abszolút szubjektív kérdés, a szakmában van, aki elismeri, és van, aki nem. Az én véleményem szerint a celebséghez közelebb áll, mint a pszichiáterséghez, főleg, hogy pszichológus. Van, aki esküszik rá, és a hozzá hasonló emberektől származó instant életbölcsességekre, szerintem sok esetben károsak a szavai, ha rossz embert érnek el. Én semmiképp nem javaslom őt öngyógyító céllal olvasgatni. De ez csak egy vélemény.
Kedves kérdező, mindenképp keress fel pszichológust vagy pszichiátert, és kívánom, hogy változzon meg a véleményed a szakmánkról, mert hidd el, számtalan embernek segítettek már az idióta kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!