Mi az élet értelme?
Egyszóban kifejezve:
A MOZGÁS !!!
Nem véletlen az a mondás, hogy a "gondolkodás a tett halála"
az utsó két válasz szimpatikus nekem/is/
de ha nagyobb viszonylatban nézzük, hogy a világnak, az emberiség létének van-e értelme, azt nem tudom xD
valaki tudja esetleg? :D
Én sokat szoktam gondolkozni, hogy mi a lét értelme, de nem jutottam vele semmire.Sokszor már a megőrülés határán voltam a gondolkodás közben. Mi van, ha mi nem is létezünk? Miért és hogyan alakulhatott ki az univerzum és az emberiség? Vajon egy véletlen volt?Vagy tudatosan kialakított dolog?Itt jön a képbe a teremtés... De ennek nincs tudományos magyarázata. Aztán, hogy honnan tudjuk, hogy létezünk? Egyáltalán van valós tudatunk? Van valós fizikai testünk, vagy ez csak egy berögződött állapot?
Na inkább abbahagyom, mert megint elkap a hév...
Üdv. 15/F
"Mi az élet értelme?"
Nincs, de ezt már tudhatnád, ha rákerestél volna a hasonló kérdésekre. Kb. hetente megkérdezi valaki ezt.
"Egyáltalán van neki, vagy csak úgy vagyunk?"
Csak úgy vagyunk. Ennek következtében nincs eléd tűzve semmilyen cél, aminek meg kell felelned, tehát szabad vagy. Örülj neki.
20:05
"Mi van, ha mi nem is létezünk?"
Semmi. Az emberiség légypiszok az univerzumhoz képest. Ennek megfelelően érezd szerencsének és kitüntetésnek, hogy létezel mint gondolkodó lény, itt a sok buta csillag és galaxis között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!