Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan gyógyszer ami...

Létezik olyan gyógyszer ami nem vezet elbutuláshoz?

Figyelt kérdés
Agorafóbiát, OCD-t igaz ez utóbbi elég enyhe éa pánikbetegséget és enyhe depressziót diagnosztizáltak az orovosok pár éve. Adtak rá SSRI-t meg dopaminvisszavételgátlót, hát azutóbbitól már az elején nagyon tompa voltam és nem vált be. Most évek után azt vettem észre, hogy az SSRI mesterséges bódulatot okozott ugyan, de végülis nem gyógyította meg az alapbetegséget és már annak ellenére, hogy minimálisakat szedek be időnként elbutuláshoz vezetett nálam. Fokozatosan letompította az életösztönöket, a küzedeni vágyást és minden ilyen emberi tulajdonságot, helyette tompa kábulattal teli bódulatot adott, de már kezdtem elbutúlni tőle ezért leálltam. Viszont most visszajötteka régi bajok. Mit lehetne kezdeni ezzel ? Van olyan gyógyszer, ami nem nyugtató és nem vezet elbutuláshoz ?
2012. ápr. 4. 18:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Vannak kit felpörgetnek egy óráig mert van mániás hatása és az ilyen személyiségekneél ezt kiváltja, de ez egy nyugtató megkérdezheted a patikust is és sajnos roncsolja az agyat, hosszú távon pedig elbutuláshoz vezet.
2012. ápr. 18. 15:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó, de akkor tőlünk mégis mit vársz? Ha egyszer te is tudod, hogy erre a helyzetre nincs megoldás.

Sok ilyen helyzet van az életben (már én is tapasztaltam), amikor két rossz közül kell a kisebb rosszat választani.

Én sem örültem neki, de ha egyszer nincs más lehetőség, akkor el kell fogadni.

2012. ápr. 18. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!