Milyen gyógyszer való effajta szorongásra?
El kellene menned pszichiáterhez gyógyszert felíratni, és pszichológushoz, mert ez később rosszabbodhat, szociális fóbia alakulhat ki. Mindenképp magánorvoshoz menj. Az SZTK-s pszichiátriai rendelőkben csak félrekezelnek, futószalagon megy a betegellátás, lesz@rják, hogy javulsz vagy nem, azt is lesz@rják, hogy szenvedsz. Nagy ritkán persze ki lehet fogni normális orvosokat, csak nem biztos hogy körzetileg oda tartoznál. Ne kockáztass! Mert komolyabb bajt okozhatnak a félrekezeléseddel, az össze-vissza gyógyszerfelírásokkal. Ha nem akarsz nyugtatókat szedni:
Megpróbálhatod az orbáncfű tablettát vagy teát, kapható drogériákban, 3 hétig kell rendszeresen fogyasztani, 3 hét után fejti ki a hatását. Van egy másik gyógynövény is, a Kavakava kapszula,ez nálunk nincs forgalomban, de külföldről tudsz rendelni. Ennek jobb a hatása, mert rövid időn belül csökkenti a szorongást, nagyon sok ember meggyógyult tőle. És nem kábít! :) Próbálhatsz más gyógynövényeket is, mindenkinek egyénileg különbözik, hogy melyik válik be. Valamint tanulj meg relaxálni és sportolj. Pszichológus azért nem árt (magán orvos legyen szerintem), jó ha valakivel tudsz erről beszélni és segít feldolgozni.
Szia
Maximálisan át tudom érezni helyzeted, és tisztában vagyok azzal a részével is, "csak gondolkodás kérdése, szedd össze magad féle tanácsok." Ez annyira mélyről, gyökerekből táplálkozó "fóbia", valóban nehéz rajta változtatni. Én is vivódom hasonló dolgokkal, talán a Te helyzetedben érdemes lenne megvizsgálni az "életedet" is. Kik vesznek körül van-e társasági élet, párkapcsolat, akár kaland.. élsz-e. "Intimitás" másik emberrel.
Ha gondolog irj privit, dumálhatunk.
Szia!
Okis.:)
Most jelenleg nincsen párkapcsolatom, mert elég rosszul végződött az utóbbi, az ő hibájából, de már nem annyira bánt a dolog.
Társasági életem nem annyira van, mert nem a fősvárosban élek, de szeretnék felköltözni, de nem dolgozok, és most még kicsi ideig nem tanulok,de nekem nagyon nagy a mozgásigényem, meg nagyon sokféle dolog érdekel,állandóan pörgésre lenne szükségem főleg hogy ikrek vagyok, és igy nagyon rossz hogy itt élek.De egyedül még nem tudtam úgy intézni hogy felkerüljek Pestre...de előbb utóbb bizti sikerül.
És veled mizujs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!