Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A gyógyszer segít?

A gyógyszer segít?

Figyelt kérdés
Már régóta nem érzem jól magam lelkileg. Nagyon magam alatt vagyok, néha pánikrohamaim vannak, nem érzek magamba elég erőt ahhoz, hogy bármit is csináljak, mindentől félek, önbizalomhiányom van. Sokszor nehezen alszom el, mert érzem, hogy elkezd gyorsan dobogni a szívem, hasonlóan mint a pánikrohamnál. Esténként attól félek, hogy majd valaki betör a házba. Úgy érzem, hogy ezekkel a problémáimmal nem tudok egyedül megbirkózni. Már próbáltam de nem ment. Segítségre van szükségem. Nem akartam pszichiáterhez menni, mert ő csak meghallgat, utána meg felír valami gyógyszert, de úgy érzem, hogy most már nincs más választásom. Kinek milyen tapasztalata van a nyugtatóval, anti-depresszánssal kapcsolatban? Vagy tudtok valami mást módszert ami segíthetne a bajaimon? A lélekmasszázsról hallottam még, hogy az jó, de eléggé drága. 20/L

2012. ápr. 2. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne elmenni először is egy pszichológushoz, és ha ő is egyetért, akkor felkeresni egy pszichiátert is. Csak azért mondom, mert a pszichológus ugyan meghallgat és sokkal több időt szán rád, de sajnos gyógyszert - persze ha szükséges - azt csak a pszichiáter ír fel (viszont a legtöbb pszichiáter kb. két perc után felír egy antidepi-nyugtató kombót oszt jóvan).

Egyébként gondolkoztál azon, hogy egyáltalán magadban mi lehet ennek az oka? Mi lehet az a legbelső ok, ami az egésznek a gyökere? Talán először itt kellene elkezdeni, és ha egyedül nem megy, akkor jöhet a segítség :)

Én is voltam nagyon lent, jó szakember sokat segít, és persze nem varázsütésre megy a dolog.

Sok sikert kívánok, remélem jobban leszel :)

2012. ápr. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!