Leszokás után. Mi lehet a baj?
3 évig cigiztem (14-17)és most ugy határoztam, hogy leszokok..3.hétnél járok már nem is hiányzik semmi bajom, csak az, hogy vmi fura módon fogva, folyamatosan régi emlékek jutnak eszembe. Gyerekkorombol, olyan 8-12 éves korom körüliek,közös bennük h még nem cigiztem, és teljesen más életet éltem ugye, akkoriban még nem jártam bulizni sőt még más társaságban is vtam, más hobbijaim vtak..S folyamatosan sóvárgást érzek az akkori időkbe. Úgy érzem h jajj azok az idők már soha nem jönnek vissza, meg ilyesmi..
Fogalmam sincs mi lehet ennek az oka, valami biztos hogy van a háttérben, én nem tudom megfejteni. Főleg azért nem,mert egyébként egy boldog embernek monddom magamat, sok haverom/barátom van bulizok sikeres vagyok, élem a fiatalok életét:) A leszokás után még jobb a helyzet, örülök h már nem vagyok cigiszagú, büszke vagyok magamra meg minden. Persze van 1-2 probléma, mint mindenki életében, de alapjában véve pozitiv a helyzet.
"közös bennük h még nem cigiztem"
Véleményem szerint ez van a dolgok mögött. Most eszedbe jut, hogy miket csináltál amikor nem cigiztél, más volt a napi rutin, legalábbis nem volt a rutin, hogy mikor gyújtasz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!