Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő múlva múlik el a...

Mennyi idő múlva múlik el a leszokás után, hogy csak cigivel vagyok boldog?

Figyelt kérdés
úgy érzem hogy cigi nélkül nem tudok élni, 3 éve dohányzom napi 1 dobozt. tudom hogy hülyeség amit írok mivel cigivel nem leszek boldog, de ez a tudat az agyamba mennyi idő múlva múlik el miután leszoktam? próbáltam már párszor, de nem a fizikai tünetek miatt gyújtottam rá újra, hanem amiatt hogy cigi nélkül nemtudok boldog lenni. a legtöbb idő amíg leraktam 1 hónap volt.
2011. ápr. 15. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
át tudom érezni, amit írtál, én 15 évig cigiztem elég elég sokat, napi 1 doboz, de ha bulizni mentem akkor elment kettő is simán. Babát szerettem volna és az adta az erőt, hogy kitartsak. Leraktam a cigit, de segítséggel tudtam csak (kétszer is voltam biorezonanciás leszoktatón) és sikerült. Nagyon megszenvedtem vele, a leszokás úgy ment, hogy néhányszor kellett vizipipáznom, annyira hiányzott a mozdulat, hogy leszívom és kifújom a füstöt. Szeptemberben raktam le a cigit és januárban már várandós voltam a kislányommal. Az a durva, hogy 1 év 7 hónapja nem cigizek, mégis hiányzik még néha. De megfogadtam, hogy soha többet ezt nem csinálom végig, nagyon durván függő voltam, mint egy rossz drogos. Azóta persze nem köhögök, újra szép fehérek a fogaim, nincs cigi szagom se. Nagyon nagy erő kell hozzá, hogy a pszichikai függőséget is lekűzd, de hidd el, hogy meg tudod csinálni. Én magamról nem gondoltam volna. Amikor leszoktam, egy barátom sem akarta elhinni. Kitartás!!!
2011. ápr. 15. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
A cigi miatt jobban tudsz álmodozni, gondolkozni, merengeni, ötletelni. Emiatt ha az nincs, akkor úgy érzed üres vagy, mintha meghalt volna valaki, aki közel állt hozzád. Üresség van benned, és kicsit úgy érzed, magadra maradtál. Szerintem a legjobb, ha elfoglalod magad valamivel, főleg olyannal, ami cigivel nehezen megy, pl kemény sport. Akkor annak áldozod az életed, örülsz, ha mehetsz edzeni, nő az önbizalmad, tehát nem lesz a "támasz nélküli" érzésed. És próbáld meg elképzelni, hogy soha nem is cigiztél. Minden az agyban dől el.
2011. ápr. 15. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Szóval nem idő kérdése, hanem hogy mit teszel ennek érdekében.
2011. ápr. 15. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:
én is ilye nvagyok, nehéz lesz ez így:):S
2011. ápr. 15. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
én leszokásba vagyok. már 2 hét megvan. nagyon depis vagyok. a rekordom 2 hónap úgyhogy még ez nem jelent semmit se.
2011. ápr. 16. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy hónap nem számít lerakásnak, úgyhogy tévedésben vagy...

A teljes leszokáshoz (pszihés, és biofizikai) legalább 13-14 hónap kell.

Amennyiben ennyi időn át kibirod, hogy egy szálat se szívj el akkor már több mint 95%, hogy többet soha az életben nem fogsz rágyújtani.

Én végigcsináltam fokhagyma turmixokkal, a párom segített, nem volt egyszerű sokszor.

A módszer lényege annyi, hogy ahányszor csak rádjön, hogy rágyújtanál, készítesz egy gyümölcsturmixot, vagy zöldségturmixot, nem túl édeset, és beledarálsz 3 nagyobb gerezd fokhagymát, aztán legurítod.

Nem szegheted meg a szabályt, és nem gyújthatsz rá, vagy előlről indul a kúra időszaka, és annyi mintha addig semmit se csináltál volna. Ha a kúra alatt mellőzöd a cukorfogyasztást, és a kávézást, akkor könnyebben fog menni, és a napi egy óra séta a friss levegőn is sokat segít!

Ez egy rendszer, semmi mást nem kell tenni csak betartani, és egy év múlva garantált a teljes leszokás!

2011. ápr. 17. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyébként 4 évet dohányoztam a végén már szinte láncszdohányosként, még annyit írnék, hogy a kúra megkezdése előtt kb 2-3 hónap az az időszak amikor fokozatosan csak csökkented az adagodat, kiadagolod magadnak a heti szál mennyiséget és hétről hétre kevesebbet szívsz napi adagokra bontva, az utolsó 2 hétben pedig naponta csökkented amíg a végén már csak napi egy szál marad amit elszívhatsz.

előző voltam.

2011. ápr. 17. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Olvasd el Allan Carr könyvét Rövid uton ez a címe.

Hasznos lehet. egyszer abbahagytam egy évre,nekem 2hét után már elmult az üresség éárzése.Most megint le kéne szoknom.

2011. ápr. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!