Mennyi idő múlva múlik el a leszokás után, hogy csak cigivel vagyok boldog?
Egy hónap nem számít lerakásnak, úgyhogy tévedésben vagy...
A teljes leszokáshoz (pszihés, és biofizikai) legalább 13-14 hónap kell.
Amennyiben ennyi időn át kibirod, hogy egy szálat se szívj el akkor már több mint 95%, hogy többet soha az életben nem fogsz rágyújtani.
Én végigcsináltam fokhagyma turmixokkal, a párom segített, nem volt egyszerű sokszor.
A módszer lényege annyi, hogy ahányszor csak rádjön, hogy rágyújtanál, készítesz egy gyümölcsturmixot, vagy zöldségturmixot, nem túl édeset, és beledarálsz 3 nagyobb gerezd fokhagymát, aztán legurítod.
Nem szegheted meg a szabályt, és nem gyújthatsz rá, vagy előlről indul a kúra időszaka, és annyi mintha addig semmit se csináltál volna. Ha a kúra alatt mellőzöd a cukorfogyasztást, és a kávézást, akkor könnyebben fog menni, és a napi egy óra séta a friss levegőn is sokat segít!
Ez egy rendszer, semmi mást nem kell tenni csak betartani, és egy év múlva garantált a teljes leszokás!
Egyébként 4 évet dohányoztam a végén már szinte láncszdohányosként, még annyit írnék, hogy a kúra megkezdése előtt kb 2-3 hónap az az időszak amikor fokozatosan csak csökkented az adagodat, kiadagolod magadnak a heti szál mennyiséget és hétről hétre kevesebbet szívsz napi adagokra bontva, az utolsó 2 hétben pedig naponta csökkented amíg a végén már csak napi egy szál marad amit elszívhatsz.
előző voltam.
Olvasd el Allan Carr könyvét Rövid uton ez a címe.
Hasznos lehet. egyszer abbahagytam egy évre,nekem 2hét után már elmult az üresség éárzése.Most megint le kéne szoknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!