Hol tudok ingyenes pszichológiát? Vagy mit tegyek végre magammal?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nagyon nincsenek helyén a dolgok bennem, folyton mindent elrontok, saját hibáimba többször beleesek, nem tanulok belőlük. 20 éves lány vagyok, de elüldözöm magam mellől akiket szeretek és szeretnek engem. Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve:(2012. ápr. 1. 18:56
1/3 anonim válasza:
ingyenes pszichológus szerintem nincs, max. ilyen mindenféle online tanácsadás...
gondolj bele,időt szentel rád a pszichológus,az ideje neki sincs ingyen,munkabért ha magánba mész hozzá,akkor azért nem kap,ergó pénzt kell kérnie érte...
2/3 anonim válasza:
De van sztk-s pszichológus is, asszem háziorvostól kell beutalót kérni.
3/3 anonim válasza:
Igen, igen. A háziorvoson van itt a hangsúly. Hozzá kell elmenni elsősorban, és elmondani a panaszodat. Ő majd tanácsol további eljárásokat is, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!