Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy bírtok munka mellett "élni"?

Hogy bírtok munka mellett "élni"?

Figyelt kérdés

Azon boldog pályakezdők közé tartozom, aki egy jó fél év után talált munkát. Még mindig megbecsülöm magam, hiszen valamivel többet keresek, mint a minimálbér (habár szomorú, hogy hazánkban ennek örülni kell..), közvetlen kollegáim kedvesek, barátságosak. Habár maga a munka elég unalmas.

Azon kaptam magam, hogy egyfolytában fáradt vagyok örülök, ha a munkához van energiám. Délutáni, esti programjaimat ha nem is mondom le, úgy vagyok jelen, mint egy zombi. Néha bánom, hogy elmegyek valahová, mert nem tölt fel, nincs jó kedvem ott se. Peregnek a napok, nem történik velem semmi.. Úgy érzem, kezdek depressziós lenni.

Más miben leli örömét? Hogy tud 9 óra munka és 1-1 óra utazás után bármi értelmeset, kedvére valót tenni? (Pláne, miután a főzést és a házimunkát is letudta..)

2012. márc. 31. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Most semmiképp ne menj el egyedül otthonról, csak fokozná a frusztrációdat.

Azért vagy boldogtalan, mert nem ez a te dolgod. A saját helyeden, tervezve-segítve egyből megjön majd az életkedved!

:)

Mit tudnál elképzelni?

2012. ápr. 1. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kérdező!

Szerintem te jó dolgodban panaszkodsz. Örültél már valaminek az életben? Vagy neked minden nyűg és teher? Ki vagy Te? Valamilyen elnyomott királykisasszony?

2012. ápr. 1. 22:36
 13/14 A kérdező kommentje:

19:17, az a baj, hogy amit el tudnák képzelni (és csináltam is), azért nem fizetnek, vagy nagyon keveset. Ezért is voltam vele úgy, hogy sebaj, csak legyen rendes munkám, biztos jövedelmem és majd mellette! ..hát ez lett belőle.

Kedves utolsó válaszoló! Mégis mennyit értettél meg abból amit írtam? És szerinted miért van a kérdés a mentális egészség témakörben? Saját szavaiddal élve: "Ki vagy Te?"

2012. ápr. 2. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

"19:17, az a baj, hogy amit el tudnák képzelni (és csináltam is), azért nem fizetnek, vagy nagyon keveset. "

Na akkor vedd elő minden keativitásodat, és találd ki, hogy azzal hogyan lehet MÉGIS több pénzt "csinálni"... mondjuk nem alkalmazottként, hanem egyénileg, kissé felturbózva... Elárulod, hogy mi az?

2012. ápr. 2. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!