Hogy éljek egészségesen 12 óra munka mellett?
12 órában dolgozom, 3 nap munka, 3 nap pihenő. Neki kell állnom fogyókúrázni és tornázni. A gond az, hogy csak a 3 pihenőnapban lenne időm mozogni, az egészséges táplálkozást talán még tudom tartani munka mellett, a rendszerességet megint nem, mert hol éjszakás vagyok, hol nappalos (reggel 6-tól este 6-ig)
3 nap munka alatt nem lesz időm mozogni, mert így is jó, ha 6 órát alszom a sok buszozás miatt. Így hogy építsek fel egy új rendszert?
Míg 8 órában dolgoztam, régen működött, hogy mindennap beiktattam fél óra tornát. Így már esélytelen.
Első vagyok és bocsi, hogy megint offolok.
A másik tippem az lett volna. Gondolom a zegi flexről van szó, mert ott álltak át nemrég a 8 órás munkarendről a 12 órás munkarendre. Tényleg annyian rosszul lesznek naponta, mint ahogyan mesélik?
Igen, arról van szó. Nos, az első két hétben, ha igaz, 3-an meghaltak. Nem tudom, így van-e, egy biztosan meghalt, mert az anyukám műszakjában dolgozott. Álló munkában rosszul lett, elájult és lefejelt valami vascsőt, vagy valami gépet, és a fejsérülésbe halt bele.
Egy időben számoltuk, hányszor hívtak hangosban elsősegélynyújtót... 17-et egy műszak alatt, de sokszor nem mondják be, hisz helyben is akad, aki ellátja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!