Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki vagyok én? (borderline?...

Ki vagyok én? (borderline? Más? Semmi? )

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nem megyek semmilyen orvoshoz, hiszek a saját életmódváltásomban, csupán a véleményetek érdekel!

Iszonyú ambivalens vagyok. Szinte mindenről két, egymással összeférhetetlen véleményem van. Az emberi kapcsolataim semmilyenek, nincsenek barátaim, magányos és elszigetelt vagyok, de az aggaszt leginkább,hogy periodikus is vagyok. Egy-két napig belefogok valamibe, lelkes vagyok, vidám, takarítok, mint az őrült, aztán mindennek az ellenkezője valósul meg. Nem csinálok semmit, rossz kedvem van, ok nélkül. Arra gondoltam,hogy talán borderline-os lehetek, fogalmam sincs. Szívem szerint folyton átrendezném a lakást, költöznék, mindig mást csinálnék, nem fejezek be soha semmit, mintha keresném önmagam, csak éppen nem találom sehol. Mintha mindig más életét akarnám élni, elképzelek bizonyos életeket és szinte belebetegszem, hogy nem én élem. Nem tudom eldönteni, hogy milyen legyek, mit vegyek fel. Nem tudom, hogy mi tetszik és mi nem. Már nagyon elegem van.

A gyermekkoromban bőven lehetne találni miérteket és azértokat, korábban depressziót, majd pánikbetegséget diagnosztizáltak, de huss! a pánikrohamaim is megszűntek. Mintha mindennap egy másik ember kelne fel az ágyamból.

2012. márc. 26. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Vannak válaszaim.

Holnap váltunk pár levelet, most csak megjelöltem.

Tudok segíteni abban hogy megtudd ki vagy.

2012. márc. 27. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatnál kedves előző!
2012. márc. 27. 00:31
 3/6 anonim ***** válasza:

nincs semmi bajod. én is ilyen vagyok de én annak tudom be hogy mindenben képes vagyok látni a jót, tehát sokminden tetszik, sokmindent szeretnék, de ugyanigy a rossz oldalát is látom mindennek, tehát el is megy tőle a kedvem. vagy pont emiatt tudok más véleményt alkotni ugyanarrol a dologrol rogton azonnal. hiszen az éremnek 2 oldala van.

valoszinu nalam fiatalabb vagy, én 26 vagyok, nekem már kezd ez a dolog "normalizalodni", tehat mar nem akarok folyton pakolni koltozni atrendezni, már szeretem az állandóságot is olykor, és kezdenek egyértelmübb véleményeim lenni dolgokrol.

de pl nekem soha nem volt sajat stilusom, minden nap mas stilus szerint oltoztem, a hajam minden szinu volt már, és legszivesebben még ma is minden nap más szinre festeném, de azért idovel csak elmozdult ezis az egyik irányba...

az ezoterikus marhaságokat meg jó messzire keruld el, amikor megprobaljak megmagyarazni neked elozo eletekkel meg satobbikkel hogy miert van ez. (nekem ebben is volt reszem, csak a rossz szarmazott belole) en arra tippelek, hogy az egyeske valami ilyesmire akar kilyukadni.

2012. márc. 27. 00:51
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ, kicsit örülök,hogy más is járt hasonló cipőben. az ezotériát elutasítom. legalábbis azt a részét, amikor ilyesmivel akarnak megmagyarázni dolgokat.
2012. márc. 27. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyeske vagyok, és nem ilyesmire akarok kilyukadni.

Az előző életeire senki nem emlékszik.

De akkor nem írok nekem mindegy.

2012. márc. 27. 03:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Én sem hiszek különösebben abban, hogy valami megoldással tudsz szolgálni, de értékelem a segítőkészséged, és kíváncsi lettem volna arra, hogy mire gondolsz.
2012. márc. 27. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!