Borderline személyiségzavaros vagyok, az alábbiak szerint?
Az emberi kapcsolatok milyensége, agresszió, élet értelmetlensége, rossz gondolatok utalhatnak borderségre, de nem feltétlenül. Ez még akármi is lehet.
Ha biztosat akarsz tudni, fordulj pszichológushoz.
Borderline akkor vagy, ha szakszerű diagnózisod van erről. Amíg ez nincs, addig ezt nem állíthatja senki tényként.
"Nincsenek jó emberi kapcsolataim... Feszült vagyok ... gátlásos vagyok ... a kisugárzásom taszító, agresszív. ... nem tudom az életem értelmét, nehezek a mindennapjaim"
Rengeteg embernek nehezek a mindennapjai, nagyon sokan feszültek, az emberek jelentős részének nem kielégítőek a kapcsolatai, azt meg, hogy milyen a kisugárzásod, mások tudják megmondani, nem te.
Ha rossz véleménnyel vagy magadról és úgy érzed, hogy problémáid vannak, akkor már csak ezért érdemes lehet pszichológushoz fordulni, de a leírásodból nem rajzolódik ki semmi különösebb betegség vagy zavar képe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!