Fiatalnak néznek, nagyon bánt. Mit tegyek?
Egyszer még örülni fogsz annak, hogy fiatalabbnak néznek a korodnál.
22 évesen terhesen, nagy pocakkal rám szóltak a buszon, hogy kislány miért nem adod át a helyedet :) Vagy volt olyan, hogy egy társasággal (köztük a férjemmel) beültünk valahová, és csak tőlem kérték el a személyit, holott mindenki fiatalabb volt nálam.
A tegezés meg ma mindenhol szokás. Sok helyen még a nyugdijasnak is sziát köszönnek a tizenéves kiszolgálók.
Akkoriban engem is zavart, de most már harminc vagyok, semmi sem változott, és rájöttem, hogy ez a világ legjobb dolga. Csak agyban kell eldönteni, hogy nem zavar és kész. Gondolj bele, később mennyire jó lesz ez, tíz, húsz év múlva!
Az idősebb hölgyeknek meg úgyis mindenki kislányka :)
A hang amúgy sokat számít, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek. Beszédtechnikát gyakorolj esetleg, segíthet sokat.
Érdekes probléma. Más nőket meg az zavar már ebben a korban, hogy csókolommal köszönnek nekik a nagyobb gyerekek is. Kérdezd meg, hogy "tán pertut ittunk, hogy tegez", vagy a buszmegállós szituban mondd, hogy már nem vagy kislány. Nem kéne, hogy ennyire zavarjon.
Tőlem is kérdezték már meg, hogy elmúltam-e 18. Akkor voltam 26. Inkább csak vicces volt.
Azt hogy hülyének is néznek, szerintem már csak te kombinálod bele, nem?
Aranyosak vagytok! :) Valójában én Szlovákiából írok és itt az emberek nem olyan nyitottak, mint Magyarországon. Ha Nálatok járunk ott természetes, hogy tegeznek itt viszont degradál egy kissé. ( Tuti én fogom fel rosszul) Kisvárosban élek, az emberek rendkívül szlovákosan beszélnek én viszont igykeszem minél szebben, magyarul beszélni, ez eleve a pályám feltétele.
Úgy érzem, hogy ez a gyerekes külső is az oka annak, hogy nem találok magamnak párt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!