Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Attól félek bele betegszek az...

Attól félek bele betegszek az álmodozásba, mit csináljak?

Figyelt kérdés
18/F Rengeteget szoktam álmodozni, nem elérhetetlen dolgokról, de olyanokról ami nagyon kevés embernek adatik meg. Nem is igazán tudom mit kéne tennem az álmaim érdekében.
2012. márc. 20. 21:17
 1/6 tetris ***** válasza:
Abból még senkinek se származott semmi baja, hogy álmodozott. Hidd el, ezt mindenki szokott álmodozni.
2012. márc. 20. 21:19
 2/6 A kérdező kommentje:
csak hogy én el is szeretném érni az álmaimat, de ez már a dolog nehezebb része.
2012. márc. 20. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én többet álmodozok, mint élek.... :( Bár az enyémek annyira nem elérhetetlenek, inkább félek megvalósítani őket, félek úgysem sikerülne.
2012. márc. 20. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a filmet akkor neked csinálták. Nagyon hosszú leírni, hogy miért, de én hiszek benne. Pillogd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc

2012. márc. 20. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:

((lol a naaaagy titok :D nem hülyeség, csak nem kell túl komolyan venni))

nem az álmodozástól leszel beteg, hanem attól, ha közben elfelejtesz élni...

ábrándozás az élet megrontója mely kancsalul festett egekbe néz'

van még1 idézet amit Dumbledore mondott Harrynek

Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.

2012. márc. 21. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos én is többet álmodozom mint amennyit élek. Egy szép családi házról Svájcban biztos anyagi háttérről egy szép autóról.De mindig rájövök hogy nekem a magyar valóság jutott. Dolgozok minimálbérért saját lakásra semmi esélyem (mint sajnos a legtöbb fiatalnak sincs. de majd egyszer jobb lesz mert szeretném h jobb legyen. Addig meg álmodozom.

De az ne felejtsd el, hogy aki sokat álmodik keveset él.Magamnak is mindig ezt szoktam mondani ha nagyon elkalandoznak a gondolataim.

2012. márc. 22. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!