Honnan tudhatom, hogy őrült vagyok vagy sem?
Figyelt kérdés
Valami nem kóser, érzem2012. febr. 28. 23:38
11/14 anonim válasza:
02:24
Testmozgás, fizikai munka és némi társasági élet segítene lenyugodni. Ezen kívül a kávé és az édességek mellőzése is hasznos lehet. Ha ez sem segít, van egy csomó módszer a relaxációra.
12/14 A kérdező kommentje:
csak feltételes módban tombolok
2012. febr. 29. 19:17
13/14 anonim válasza:
Szerintem ezt egy őrült sem tudhatja és egy józan elméjű ember sem, ennek egyszerű az oka aki nem őrült nem tudja milyen őrültnek lenni viszont aki őrült az sem tudja magáról, hogy az, mert azt hiszi normális ezáltal csak egy külső szemlélő tudja ezt megállapítani rólad ha őrült vagy de te magadról soha nem fogod tudni ezt megmondani.
14/14 anonim válasza:
Lehetséges ha azt érzed valami nem oké én is pl szoktam gyilkosságokról videokat nézni youtubeon valamiért érdekesnek vélem a halált, de egyébként meg félek tőle plusz szinte sose megyek ki a lakásból és kb nincs egy barátom se depresszióm is egyre erősebb úgy érzem kezdek megőrülni már mindenféle betegséget képzelek be magamnak megijedek kb egy árnyéktól szorongok félek mindentől kb pszihologussal beszélgess az nekem segit valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!