Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért félnek az emberek a...

Miért félnek az emberek a haláltól?

Figyelt kérdés

Én nem félek tőle

inkább vágyok rá.

Szeretnék kikerülni a körforgásból.

Az emberek miért akarnak élni?

2012. febr. 28. 17:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nos igen ...

Voltam 2 orvosnál... Ők lettek depressziósak amikor elmondtam nekik hogy milyen az életem .

Szóval orvosokkal nem szoktam beszélgetni.

Egyre rosszabb az élet nekem nincs élet ösztönöm azt hiszem nem is volt.

csak valahogy nem tudok eljutni addig hogy valahogy megöljem magam

2012. febr. 29. 18:33
 22/33 anonim ***** válasza:
én már próbáltam meg ölni magam...nem sikerült...aztán rájöttem hogy ki kell törnöm a mindennapok rutinjából és az egyhangú nyomasztó életemből,de ez lehetetlen,mert az ember nem tud egyszerűen csak elutazni,vagy egyszerűen csak abbahagyni valamit,mert túlságosan törődik mások véleményével,nem lehettek önfelet mert mások mit gondolnak?nem viselkedhetek úgy ahogy szeretnék mert mások mit gondolnak? szeretnék egyszer eljutni addig,hogy le szarom mások véleményét és azt csinálni ami ki*aszott jól esik,és ameddig erre van remény addig nem fogok újra öngyilkossággal próbálkozni,viszont ha már nincs,gondolkodás nélkül megteszem,hiszen mégis mi értelme az életnek ha nem élvezem?!
2012. febr. 29. 20:30
 23/33 anonim ***** válasza:

20:30

Adom, én is addig el szeretnék jutni, hogy lesz@rom mások véleményét, de jelen állás szerint ez hosszú út lesz, de azt se vágom, hogy hogy kéne nekikezdeni.

2012. febr. 29. 20:34
 24/33 anonim ***** válasza:

"Ó, hát igen, ha megszabadulnánk azoktól a rohadt katolikusoktól, akkor még a halál is egy jó buli lenne :)))

Keresztényfóbiások számára is lehetne most már valami terápiás csoportot alakítani. A GYK-n elég páciens van hozzá."

Amihez még elég páciens van, az a középkorias nézeteket valló katolikusok sereglete a vallás témakörben, akik lepontozzák az embert, ha le meri írni, hogy nem létezik az istenként ismert szakállas zsidó, aki a pokolba dobja az embert, hogy nem teremtették a világot és nem hét nap alatt, hogy nem lapos a Föld és nem létezik Mikulás. Az ilyen embereknek azt szoktam mondani, hogy akkor ők ha halálos betegséget kapnak el, akkor imádkozzanak és tegyenek Bibliát a fejük alá, én pedig megyek a kórházba és a 21. századi orvostudományra bízom magam. Nekem jobb a szem, mint a vakvezető kutya. Inkább tudok, mint hiszek.

2012. febr. 29. 20:35
 25/33 anonim ***** válasza:

20:35

NAGYON EGYETÉRTEK

2012. febr. 29. 20:52
 26/33 A kérdező kommentje:

Évek óta nem érdekel mások véleménye

sulikat ott hagytam mert elegem lett ... egy nap azt mondtam hgoy elég volt belőle elmentem abból a suliból jogosítványt félbe hagytam nem érdekel már semmi

2012. febr. 29. 21:11
 27/33 anonim ***** válasza:
ha már félig elb@asztad az életed,akkor b@szd el teljesen és kezdj el inni meg drogozni :D ugyan csak ideiglenesen de azokból lehet örömet nyerni :D
2012. febr. 29. 21:34
 28/33 A kérdező kommentje:

hát drogozni azt nem szeretnék ... Nem tudom még mit fogok tenni .. .

De hogy az életet nem akarom folytatni az biztos

2012. febr. 29. 21:44
 29/33 anonim ***** válasza:

20:35

Ilyen szövegeket boltban, sorban állás közben, illetve buszmegállókban is szoktál előadni?

2012. febr. 29. 23:52
 30/33 anonim ***** válasza:

23:52:

Nem, leginkább itt a gyk-n, esetleg normális barátok társaságában. Amúgy jók az ellenérvek...

2012. márc. 1. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!