Miért félnek az emberek a haláltól?
Én nem félek tőle
inkább vágyok rá.
Szeretnék kikerülni a körforgásból.
Az emberek miért akarnak élni?
Nos igen ...
Voltam 2 orvosnál... Ők lettek depressziósak amikor elmondtam nekik hogy milyen az életem .
Szóval orvosokkal nem szoktam beszélgetni.
Egyre rosszabb az élet nekem nincs élet ösztönöm azt hiszem nem is volt.
csak valahogy nem tudok eljutni addig hogy valahogy megöljem magam
20:30
Adom, én is addig el szeretnék jutni, hogy lesz@rom mások véleményét, de jelen állás szerint ez hosszú út lesz, de azt se vágom, hogy hogy kéne nekikezdeni.
"Ó, hát igen, ha megszabadulnánk azoktól a rohadt katolikusoktól, akkor még a halál is egy jó buli lenne :)))
Keresztényfóbiások számára is lehetne most már valami terápiás csoportot alakítani. A GYK-n elég páciens van hozzá."
Amihez még elég páciens van, az a középkorias nézeteket valló katolikusok sereglete a vallás témakörben, akik lepontozzák az embert, ha le meri írni, hogy nem létezik az istenként ismert szakállas zsidó, aki a pokolba dobja az embert, hogy nem teremtették a világot és nem hét nap alatt, hogy nem lapos a Föld és nem létezik Mikulás. Az ilyen embereknek azt szoktam mondani, hogy akkor ők ha halálos betegséget kapnak el, akkor imádkozzanak és tegyenek Bibliát a fejük alá, én pedig megyek a kórházba és a 21. századi orvostudományra bízom magam. Nekem jobb a szem, mint a vakvezető kutya. Inkább tudok, mint hiszek.
Évek óta nem érdekel mások véleménye
sulikat ott hagytam mert elegem lett ... egy nap azt mondtam hgoy elég volt belőle elmentem abból a suliból jogosítványt félbe hagytam nem érdekel már semmi
hát drogozni azt nem szeretnék ... Nem tudom még mit fogok tenni .. .
De hogy az életet nem akarom folytatni az biztos
20:35
Ilyen szövegeket boltban, sorban állás közben, illetve buszmegállókban is szoktál előadni?
23:52:
Nem, leginkább itt a gyk-n, esetleg normális barátok társaságában. Amúgy jók az ellenérvek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!