Miért félnek az emberek a haláltól?
Én nem félek tőle
inkább vágyok rá.
Szeretnék kikerülni a körforgásból.
Az emberek miért akarnak élni?
Míg Amerikában inkább azért félnek, hogy mi van a halál után addig itthon inkább azért, hogy a végstádiumban milyen bánásmódban részesülnek majd, és csillapítják-e megfelelően majd a fájdalmaikat... Van különbség.
Én sem félek a haláltól, de nem várom.
Te meg egyértelműen depressziós vagy, ne próbáld úgy beállítani, mintha ez lenne a normális.
Azért félnek tőle az emberek, mert az ismeretlentől mindig félünk. És ez az élő ember számára egy ismeretlen, megfoghatatlan valami ami az is marad!
Hogy miért akarok élni,mert szeretnék befejezni sok mindent amit elkezdtem és szeretnék kipróbálni még sok mindent amire még nem volt időm vagy lehetőségem.
Lépj ki a körforgásból! Mindig van másik út! Keress kitérőt, új utat,új célt az út közben,az út vége úgyis mindenkinek ugyan az!
Egyszerűen nem tudok kilépni a körforgásból. :S
hiába akarok ... élni sencs már kedvem
Depressziós??
Azt se tudom mit jelent maga a szó
Többször gondoltam a halálra ... de egyszerűen anyira szerencsétlen vagyok hgoy meghalni sem tudok
És miért érzem magam igy?
Többször gondoltál a halálra-és ilyenkor az eszedbe jut, hogy ez mennyire önző dolog. Te lelépsz a problémák elől, és minden megoldva. És a családod, a barátaid, a szeretteid?
Hogy miért van így? Ezt csak te tudhatod, és ha rájössz csak te tudsz rajta változtatni! Ha igazán akarsz! Gondold végig, ha van kedved írd le, mi nem jó az életedben ami miatt a halálra gondolsz???
3 éve folyamatosan ezen agyalok ... ez miatt 3 iskolát változtattam. már a leggyengébb iskolába járok egyszerűen kezd az elmém megbomlani ... alig bírok lassan gondolkodni
próbálok tenni ellene... néhány ismerősöm szerint akit legutoljára 2 éve láttam mondták hogy nagyon megváltoztam... az emberek egyáltalán nem érdekelnek nem beszélek senkivel se ...
Itthon minden rendben van úgy ...
szóval nem mondhatom azt hogy a családi háttér miatt lenne.
Nem tudom ...
És folyton egy rossz érzésem van Valahogy nem ebbe a világba tartozok. Meg valahogy Úgy érzem hogy nem érem meg a 22 éves kort ...
Az írásaidat olvasva teljesen magamra ismertem. Én is már jó ideje vágyom rá, de a tettlegességig még nem jutottam el. Emberekkel nekem sincs nagyon kontaktom, a családdal teljesen jól megvagyok és nem is sejtik efféle szándékaimat. Ha esetleg volna kedved beszélgetni, akkor itt vagyok.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!