Mit tegyek, hogy az emberek olyannak lássanak mint amilyen valójában vagyok?
Figyelt kérdés
mármint azon veszem észre magam, hogy pl. mondok olyat valakinek, hogy "ú, elmennék egy kiállításra" és így rám néz: "és mikor voltál kiállításon? egyáltalán szoktál menni?" és nem is ismernek egyáltalán...:\2012. febr. 26. 22:47
1/3 anonim válasza:
Maszkot viselsz? Nem jársz társaságba? Mennyire vagy nyitott az emberek felé? Sok barátnőd van? Elég furcsa, mert nekem nincs sok barátnőm, de aki nem ismer annyira, az is tudja, hogy mit szeretek, és milyen mániáim vannak.
2/3 anonim válasza:
hm ez érdekes mert én is így vagyok vele, de nem tudom miért, szerintem őszinte vagyok mindenkivel max nem verek nagy dobra pár dolgot magamból
3/3 anonim válasza:
Az emberek mindig pontosan olyannak látnak, amilyen valójában vagy. Legfeljebb nem látnak mindannyian az összes szerepedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!