Nem értem, Most mi van? (furán hangzik tudom. )
Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy nem látom magam rendesen, vagy nem tudom.. Nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok e vagy sovány.. Ha nem eszek, vagy hánytatom magam akkor soványnak érzem magam egyébként meg ha belenézek a tükörbe daginak.. Akkor most mi van? Az őrületbe kerget, hogy nemlátom magam rendesen.. Egyébként szerintem ronda vagyok, és gusztustalan is... Ha valaki megdicsér, hogy szép vagyok, akkor egy rövid ideig én is szépnek látom magam. Minden olyan összezavart... Most akkor mi van? Kicsit kuszán írtam le és sok-sok mindent kihagytam, de most hirtelen ezt tudtam összekaparni...2012. febr. 26. 21:21
31/37 anonim válasza:
én már ha akarnám sem tudnám abbahagyni.
32/37 A kérdező kommentje:
Épp ezért kell segítséget kérned!
2012. febr. 29. 18:50
33/37 A kérdező kommentje:
Üvöltsd! Help me!!!!! :D
Na de amúgy komolyan, miért akarsz 38 kg lenni?? a kisúgom barátnője 38 kiló és gusztustalanul sovány, egyszerüen undorító már... pedig nekem nagyon tetszik amikor valakinek kinn van 1-2 csontja, de de amikor az összes az már fujjj.
2012. febr. 29. 19:45
34/37 anonim válasza:
egyszerűen annyira vonz a beteges soványság...én is olyan akarok lenni :D
35/37 A kérdező kommentje:
Tudomtudom ismerős... de akkor is nem fog menni neked!! egyszerüen nem tudsz lefogyni 38 kilóra! 172 centisen... ez nem fog menni. megfosz halni... ez a vágyad? hát akkor tessék. csak rajta. Öld meg magad.
Én nekem a 45kg ideális/reális, a magasságomhoz tökéletes lesz, de neked az már nagyon nem elsem fogod érni...
2012. febr. 29. 22:27
36/37 anonim válasza:
hát,nemtudom...amikor úgy fogom látni hogy elég sovány vagyok akkor abbahagyom..
37/37 anonim válasza:
Ugyanazt tudom írni mint a többi válaszoló, ne félj, fordulj szakemberhez, és mentsd meg az életed, törekedj arra hogy meggyógyulj!! Ha kiskorú vagy, akkor a szüleid segíthetnek. Veszélyben vagy, értsd meg, ez betegség!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!