Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furán hangzik ez a megoldás?
Figyelt kérdés
21 éves leszek furán hanagzik hogy azt mondom hogy nem szeretnék komoly, és egyáltalán semmi kapcsolatot még véghez nem viszem a terveim, ami biztosítaná a leendő családomnak a jó anyagi helyzetet, néha néha ha már nehéz egy éjszakásokkal megoldani, szerintetek2012. febr. 14. 22:43
1/18 bozontosborz válasza:
Nekem korrektnek tűnik. Ha tudod, csináld.
2/18 anonim válasza:
Két ember mindig többre képes, mint egy.
És ha soha nem éred el vagy jóval tovább tart, mint gondoltad akkor meg majd 50 évesen lesz csak gyereked?
3/18 anonim válasza:
Hát ahogy gondolod csak nehogy mire biztosítanád a jövőt a leendő családodnak, ne legyen leendő családod. Nem kell azért teljesen elzárkózni.
4/18 bozontosborz válasza:
Nemár, nem azt mondta hogy remete életet fog élni. 21 évesen úgytűnik vannak céljai. Ez azért dícsérendő. És mi van ha közben becsúszik egy nő?
5/18 anonim válasza:
Így van, ha nem stresszel rá, még össze is jöhet még akarata ellenére is. Úgy még jobb... :)
6/18 A kérdező kommentje:
hát 50 éves koromig nem fog eltartani : ) a terveim szépen haladnak csak lekötik minden időm, néha szar érzés egyedül, de ha nincs semmim mire akarok családot : )
2012. febr. 14. 23:00
7/18 anonim válasza:
Most én is így vagyok, csak idősebb és így kevesebb időm van hátra, szóval gyorsabban kell csinálni :D. De neked bőven van időd, még meggondolni is magad. De ettől még ne zárkózz el, hagyd hogy megtörténjenek a dolgok.
8/18 A kérdező kommentje:
na ez az , nem vok az a éjjel nappal bulizos tipus igy zért nehéz lesz ismerkedni még ugyis ha csak stressz levezetés lenne, hát viccen kivül egy olyan tervem van vagyis egy saját fejlesztésem amire azt mondták a nagyfejesek lehet 1 éven belül mazerattim:D igy aztán ez kicsit hajt engem:D
bocsi a helyesirási hibákért csak már fáradt vagyok. te hogy oldod meg ezt hogy munka a terveid és mellette 1-2x stressz levezetés valakivel?
2012. febr. 14. 23:05
9/18 anonim válasza:
Főiskolára járok mellette, ivararány 6:1 :)
De bakker, mekkora a megtérülési rátád, vagy a hozamod? :o Mert nekem még mindig csak évi 41% :(
10/18 A kérdező kommentje:
Más is van a dolog mögött, van egy lány akiért szeretnék harcolni de ehhez kell egy bizonyos egzisztencia , és addig ugy sme halászák el előlem ha meg igen akkor harcolok.
2012. febr. 14. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!