Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furán hangzik ez a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furán hangzik ez a megoldás?

Figyelt kérdés
21 éves leszek furán hanagzik hogy azt mondom hogy nem szeretnék komoly, és egyáltalán semmi kapcsolatot még véghez nem viszem a terveim, ami biztosítaná a leendő családomnak a jó anyagi helyzetet, néha néha ha már nehéz egy éjszakásokkal megoldani, szerintetek
2012. febr. 14. 22:43
1 2
 11/18 omba ***** válasza:

Arra is gondolhatnál, hogy láttunk már olyan fejlesztést is, ami kicsit elhúzódott. 1 év, 2 év... 5 év - a jövő bizonytalan.

Közben másoknak is megy az idő...

És mennyire gátolna, ha most volna valakid?

És miért tartod azt egészségesnek, hogy "beemelsz" egy nőt a jólétbe, mennyivel rosszabb, ha együtt, ha nem is közösen értek el valamit?

2012. febr. 14. 23:36
 12/18 A kérdező kommentje:
azon hogy a fejlesztések elhuzodhatnak ,igen benne van a dologban de ez szerintem türhető. de a másik dolgon nem gondolkoztam még:D
2012. febr. 14. 23:41
 13/18 A kérdező kommentje:
azért gátolja mert én olyan vagyok hogyha van egy olyan lány akit nagyon kedvelek kikapcsol az agyam ergo nehezehn választom szét a munkát és a magéletet és ez miatt voltka már problémáim.
2012. febr. 14. 23:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem arról lehet szó, hogy a leányzó magasabb egzisztenciális körülmények között nevelkedett. És persze mi tudjuk hogy a pénz nem számít, mondjuk hogy a lány is tudja, de a fiú úgy érzi hogy számít, eleinte lehet hogy csak feszélyezve érzi magát, de később elmérgesedhet a dolog, és rámehet a kapcsolat. Én valami ilyesmit sejtek a háttérben. Azt azonban tényleg jó ha tudod, hogy a jó csajok korán kelnek.
2012. febr. 14. 23:43
 15/18 omba ***** válasza:

Szóval, ha meg lesz a nagy mű, vége a munkáséletnek, és kezdődik a magánélet?

Szerintem ez baj volna, akkor is, ha esetleg az örökmozgót hozod létre.

Dögunalmas lesz a gondtalan boldogság, minden más ténykedés nélkül hosszú évtizedeken keresztül!

2012. febr. 14. 23:55
 16/18 A kérdező kommentje:
a munka az ember életébe sosem ér véget, csak mindneki lerakja az alappilléreket, de lényegében ez is jó benne hogy van mihez nyulni ugymond.
2012. febr. 15. 00:01
 17/18 A kérdező kommentje:
jobban belegondolva az időt nem lépem tul mert ez egy fix idő ha ez alatt nem jön össze amit akarok nem adok több időt neki az életemből.
2012. febr. 15. 00:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Te jó ég, mi az úristen lehez az ?! :o
2012. febr. 15. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!