Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás rá, egyáltalán lehetséges?
Nem írta be bocsi..
Sziasztok. 18 éves vagyok ,barátnőm 19 éves.6 hónapja vagyunk együtt(illetve már csak voltunk).Nagyon szerettük egymást de szakított velem azért mert úgy érezte túl sokat vagyunk együtt (talán ha bevallom magamnak tényleg így volt,esetleg túlságosan lekötöttem)mellesleg osztálytársak is vagyunk,együtt ültünk minden órán utána suli után náluk.Tehát hétköznap tömény 6órát voltunk együtt általában.És hétvégenként is elég sokszor taliztunk..esetleg ott is aludtam.Na és hát emiatt szakított velem,de úgy gondolom ez orvosolható -és ezen van mit megbeszélni- lehet rá találni megoldást!? Használhatnám éppenséggel a megunt szót is,de valahogy nem érzem azt hogy teljes mértékben így van.Szerintetek ha megbeszéljük és tudjuk kontrollálni az együttlétet akkor élvezzük majd egymást mellett?Azért kérdezem ezt mert még nem igazán beszéltük meg ezt,csak elmondta.
Igen van!
Habár sajnálom de sajna a segge is meg fog nőni a barátnődnek ha terhes lesz, nemcsak a hasa lesz nagy.
Ha nem zabál majd annyit, akkor formás maradhat a segge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!