Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, van megoldás? Szakítsak?
Figyelt kérdés
Barátommal együtt vagyunk 1,5 éve , most 20éves és a szülei mindent megszabnak neki, mikor mehet el, hány órára stb .. és engem [ 17vok} nem fognak ennyire és nem tudom milyen lehet ... és barátom már nem is szeret hazamenni, nem szeret velük lenni az én szüleimmel viszont igen , mindig veszekszik velük de úgy érzem ha igazán szeretne akkor eljönne otthonról és annyi ... de lehet hogy fél, hogy már nem fizetnék neki az egyetemet stb ... mindenért engem okolnak és abba nem gondolnak bele, hogy mennyire megakartam felelni nekik, még itthon is veszekedtem sokat , csak h nekik jó legyen , és barátom azóta mondja el nekik a dolgukat jobban mióta vagyok én ... holnap vizsgálják meg brátomat, hogy a sipoly, amit kivágnak majd műtéte során mennyire van mélyen és megtiltották, hogy menjek ... én már nem bírom, mi a megoldás?????2012. jan. 30. 21:41
1/15 anonim válasza:
a megoldás: menj el a pároddal a szüleihez és mondd meg nekik, hogy meg akarod beszélni a dolgot
2/15 A kérdező kommentje:
akartam már , de őket nem érdekli a véleményem...
2012. jan. 30. 21:43
3/15 anonim válasza:
erőszakoskodj! ezt meg kell oldani! nem mehet így tovább
4/15 A kérdező kommentje:
nem tehetek semmit , mert eltiltanának .... engem okolnak érte, hogy a fiuk eltávolodott, de mit tegyek ha velem van szívesebben?
2012. jan. 30. 21:46
5/15 anonim válasza:
Szép kis családba készülsz "beépülni". Ha nagyon szereted a barátodat, akkor küzdj. Ellenkező esetben szakíts gyorsan, ne pazarold az idődet.
6/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem őt, de nem bírom már ...
2012. jan. 30. 21:49
8/15 A kérdező kommentje:
Hogyan küzdhetnék én ellenük? ők fizetik az egyetemet és ezzel náluk van a nyerő kártya ..
2012. jan. 30. 21:50
9/15 anonim válasza:
akkor ne ők fizessék hanem a barátod keressen valami 4 órás munkát vagy valami diák melót..ezt neki kellene felismerni,ha te akarod és ő nem akkor hiába erősködsz.már pedig amíg anyuci meg apuci fizeti addig bizony ez lesz.
10/15 A kérdező kommentje:
inkább szakítok vele, bármennyire is fáj, mert nagyon szeretem, de legalább nem fognak vele veszekedni a szülei, ha már nem leszek az életében ...
2012. jan. 30. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!