Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, van megoldás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, van megoldás? Szakítsak?

Figyelt kérdés
Barátommal együtt vagyunk 1,5 éve , most 20éves és a szülei mindent megszabnak neki, mikor mehet el, hány órára stb .. és engem [ 17vok} nem fognak ennyire és nem tudom milyen lehet ... és barátom már nem is szeret hazamenni, nem szeret velük lenni az én szüleimmel viszont igen , mindig veszekszik velük de úgy érzem ha igazán szeretne akkor eljönne otthonról és annyi ... de lehet hogy fél, hogy már nem fizetnék neki az egyetemet stb ... mindenért engem okolnak és abba nem gondolnak bele, hogy mennyire megakartam felelni nekik, még itthon is veszekedtem sokat , csak h nekik jó legyen , és barátom azóta mondja el nekik a dolgukat jobban mióta vagyok én ... holnap vizsgálják meg brátomat, hogy a sipoly, amit kivágnak majd műtéte során mennyire van mélyen és megtiltották, hogy menjek ... én már nem bírom, mi a megoldás?????
2012. jan. 30. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ma 21:52

pfff hát ilyen hozzá állsással jobb is..nem is szereted igazán mert nem harcolsz érte..

2012. jan. 30. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Bölcs döntés.
2012. jan. 30. 21:58
 13/15 A kérdező kommentje:
tudod , hogy mennyit harcoltam már ??? mindig nekik akartam megfelelni, én mondtam zsoltnak, hogy monja el a dolgait, beszéljen többet velük stb .. am nem érdekelték őt .. és mégis engem utálnak , mondtam nekik, hogy beszéljük meg de nem érdekelte őket semmi ... mit tehetnék még ? itt neki kellene vmit tennie..
2012. jan. 30. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. A kérdező most az eszére hallgat és nagyon helyesen teszi.
2012. jan. 30. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nemrég léptem ki egy 5 éves kapcsolatból, ahol ez volt az egyik okom rá, hogy szakítottam. Volt még más dolog is, de ez is nagyon közrejátszott.

Nagyon szerettem a barátomat, de annyiszor lett volna lehetősége mellettem kiállni a családja helyett, és sose tette... Nekem nem kell olyan férfi, aki nem tekint engem is hasonlóan fontosnak, mint a családját. (Főleg, hogy azt tervezte, hogy majd én legyek később a családja).

És tudod nem bántam meg, hogy így döntöttem, persze kegyetlenül fájt, de nem tudtam volna így leélni az életem.

22L

2012. dec. 13. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!