Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem értem, Most mi van?...

Nem értem, Most mi van? (furán hangzik tudom. )

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy nem látom magam rendesen, vagy nem tudom.. Nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok e vagy sovány.. Ha nem eszek, vagy hánytatom magam akkor soványnak érzem magam egyébként meg ha belenézek a tükörbe daginak.. Akkor most mi van? Az őrületbe kerget, hogy nemlátom magam rendesen.. Egyébként szerintem ronda vagyok, és gusztustalan is... Ha valaki megdicsér, hogy szép vagyok, akkor egy rövid ideig én is szépnek látom magam. Minden olyan összezavart... Most akkor mi van? Kicsit kuszán írtam le és sok-sok mindent kihagytam, de most hirtelen ezt tudtam összekaparni...
2012. febr. 26. 21:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Nem olyan rossz dolog? A hánytatástól felmaródik a nyelőcsöved nyálkahártyája és a fogzománcod. Azon kívül, hogy gusztustalan a nyelvőcsöved sebeiben könnyen megtapadhatnak kórokozók így fogékonyabb lehetsz a betgségekre és amúgy:

BÁRMELYIK HÁNYTATÁSNÁL MEGHALHATSZ mert felborul az ionsó-vízháztartása a szervezetednek, amik súlyos görcsrohamokhoz vezethetnek, ha ez épp a szívedben történik meg, akkor neked sanyi...

És ezaz, ha annyira akarnád. De hidd el, hogyha iylen a hozzáállásod az a pont soha nem jön el önerőből. Neked azt kell megértened, hogy orvosi segítségre van szükséged!

2012. febr. 26. 21:54
 12/37 anonim ***** válasza:
Sürgősen orvoshoz kell fordulnod, mert ez a betegség életveszélyes.
2012. febr. 26. 23:14
 13/37 A kérdező kommentje:
De félek
2012. febr. 27. 17:14
 14/37 A kérdező kommentje:
Ha meghalok könnyebb lehet? Őszintén elgem van, belőle, dehát nincs más megoldás. Egyébként édesítővel szoktam inni a züld teát. Ebben nincs nagyon kalória nem?
2012. febr. 27. 17:29
 15/37 A kérdező kommentje:
zöldet akartam írni.. Nagyon félek....
2012. febr. 27. 17:31
 16/37 anonim ***** válasza:
Mondom sürgősen menj orvoshoz, mert veszélyben vagy.
2012. febr. 27. 18:31
 17/37 anonim ***** válasza:
pont ugyanez van velem is,engem is mindenki orvoshoz akar küldeni,de mindig azt mondom hogy miért mennék orvoshoz mikor nem is vagyok sovány...
2012. febr. 28. 22:03
 18/37 anonim ***** válasza:

22:03

"mindig azt mondom hogy miért mennék orvoshoz mikor nem is vagyok sovány"

Ez a betegséged lényege.

2012. febr. 29. 00:32
 19/37 A kérdező kommentje:

Értelek! :/ Mert amúgy hány kiló vagy?

Nekem aránytalanul nagy a hasam és a comboma többi testrészemhez.. :( Csak az a baj hogy akárkinek leírom hogy milyenmagas vagyok és hány kg mindenki azt írja hogy sovány, pedig ha látnának.. na mind1...

2012. febr. 29. 07:22
 20/37 anonim ***** válasza:

"Csak az a baj hogy akárkinek leírom hogy milyenmagas vagyok és hány kg mindenki azt írja hogy sovány"

Mert ők nem betegek.

2012. febr. 29. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!