Nem értem, Most mi van? (furán hangzik tudom. )
Nem olyan rossz dolog? A hánytatástól felmaródik a nyelőcsöved nyálkahártyája és a fogzománcod. Azon kívül, hogy gusztustalan a nyelvőcsöved sebeiben könnyen megtapadhatnak kórokozók így fogékonyabb lehetsz a betgségekre és amúgy:
BÁRMELYIK HÁNYTATÁSNÁL MEGHALHATSZ mert felborul az ionsó-vízháztartása a szervezetednek, amik súlyos görcsrohamokhoz vezethetnek, ha ez épp a szívedben történik meg, akkor neked sanyi...
És ezaz, ha annyira akarnád. De hidd el, hogyha iylen a hozzáállásod az a pont soha nem jön el önerőből. Neked azt kell megértened, hogy orvosi segítségre van szükséged!
22:03
"mindig azt mondom hogy miért mennék orvoshoz mikor nem is vagyok sovány"
Ez a betegséged lényege.
Értelek! :/ Mert amúgy hány kiló vagy?
Nekem aránytalanul nagy a hasam és a comboma többi testrészemhez.. :( Csak az a baj hogy akárkinek leírom hogy milyenmagas vagyok és hány kg mindenki azt írja hogy sovány, pedig ha látnának.. na mind1...
"Csak az a baj hogy akárkinek leírom hogy milyenmagas vagyok és hány kg mindenki azt írja hogy sovány"
Mert ők nem betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!