Nem értem, Most mi van? (furán hangzik tudom. )
Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy nem látom magam rendesen, vagy nem tudom.. Nem tudom eldönteni, hogy kövér vagyok e vagy sovány.. Ha nem eszek, vagy hánytatom magam akkor soványnak érzem magam egyébként meg ha belenézek a tükörbe daginak.. Akkor most mi van? Az őrületbe kerget, hogy nemlátom magam rendesen.. Egyébként szerintem ronda vagyok, és gusztustalan is... Ha valaki megdicsér, hogy szép vagyok, akkor egy rövid ideig én is szépnek látom magam. Minden olyan összezavart... Most akkor mi van? Kicsit kuszán írtam le és sok-sok mindent kihagytam, de most hirtelen ezt tudtam összekaparni...2012. febr. 26. 21:21
1/37 anonim válasza:
Az van, hogy testképzavarod és étkezési zavarod van, fordulj szépen szakemberhez még időben.
2/37 A kérdező kommentje:
De nem lehet! Az mindent elrontana.
2012. febr. 26. 21:29
3/37 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az van vagy nem lehet, hogy te orvoshoz mész? Utóbbi esetben mit vársz az itt válaszolóktól, pedig hidd el, hogy arra van szükséged, és ahelyett, hogy összezavarna inkább segítene letisztítani a fejedben zajló dolgokat.
4/37 bánomisén válasza:
Mi mindent rontana el, ha egy zavarból kikezelve egészségesen látnád magad? :-)
Menj el pszichológushoz, ő a megoldás a gondodra.
5/37 anonim válasza:
Az anorexia ás a bulimia is halálhoz vezethet, úgyhogy jobb lenne, ha elhúznál orvoshoz, mielőtt súlyosan tönkreteszed magad!
6/37 A kérdező kommentje:
De ha kiderülnek a dolgok, akkor vége lesz MINDENNEK! Nem bírnám elviselni.. Inkább elérem azt hogy mindig soványak lássam magam és akkor nem lesz semmi gond...
2012. febr. 26. 21:40
7/37 A kérdező kommentje:
Ha kell akkor abba tudom, majd hagyni a hánytatást, de amíg nem vagyok elégedett magammal addig csak ezt tudom tenni.. Mert mellette sportolok is, de tapasztalatból tudom, hogy attól fogyni már nem fogok, max izmosodni, de azt nem igazán akarom.. persze ha egy kis izom van az emberen az jó, de szerintem egy lánynak ne legyen kockás pocija.. :D
2012. febr. 26. 21:43
8/37 bánomisén válasza:
Kérdező, ez nem bűn, hanem betegség. Az égvilágon semminek nem lesz vége, maximum kikezelnek ebből az áldatlan állapotból. Semmi hibát nem követtél el, nincs mit szégyellned. Inkább azon legyél, hogy minél hamarabb egészséges légy, azt pedig úgy éred el, ha szakemberhez fordulsz.
9/37 A kérdező kommentje:
Még csak 8 hónapja csinálom az nemolyan hosszú idő, bármikor abba tudnám hagyni ha akarnám.. Egyébként, szerintem nem olyan rossz ez dolog, nem tudom hogy az emberek szerint miért rossz, inkább örülnének, hogy amit megettek attól nem fognak elhízni.. Látjátok! Pozitív gondolkodásmód..
2012. febr. 26. 21:45
10/37 A kérdező kommentje:
De nemakarom abbahagyni.. Nincs vele bajom.. Csak tudnám, hogy kövér vagyok e vagy sem...
Ja meg egy-két egészségügyi probléma, ami fellép emiatt.. De gondolom, majd abbamarad, ha abba hagyom..
2012. febr. 26. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!