Nem értem, Most mi van? (furán hangzik tudom. )
51 kg és 172 cm.BMI 17.2 te?
2012. febr. 29. 13:20
22/37 A kérdező kommentje:
50kg 171cm
BMI 17.1 (már amennyire az internet jólszámolja)
23/37 A kérdező kommentje:
45kg szeretnék lenni szerintem akkor már jól néznék ki..
én 38 kg szeretnék lenni :D
2012. febr. 29. 15:01
25/37 A kérdező kommentje:
Te jó ég, az már nagyon nagyon sovány lenne a 172 centihez szerintem.. Ezt még ÉN IS fel tudom fogni, ellenben a 45kg az egy ideális súly...
És ezt hogy tervezed elérni? :O
26/37 A kérdező kommentje:
-12 kg elég nehéz lesz összehoznod...
én a -5kg-t még könnyebben.. :)
27/37 A kérdező kommentje:
de inkább -7kg fogok leadni, és akkor nem lesz gond ha másfél 2 kg esetlegesen visszahíznék.. hmm de jól bebiztosítommagam :D
:)) hát koplalással szeretném elérni,mármint már így is alig szoktam enni,meg ki szoktam hányni amit eszek,de ha ezt hosszútávon folytatnám akkor szerintem működne,de előbb utóbb kórházba kerülnék...de az nem gáz :D voltam már "ilyesmi" miatt kórházban :D
2012. febr. 29. 15:42
Kérdező, tényleg nem látod jól magad. Én is 50 kiló vagyok, és karcsúnak mondanak, annak is látom magam, pedig csak 158 centi magas vagyok. Te akkor gebe vagy.
Ha nem annak látod magad, sőt, még fogyni akarsz, akkor tényleg menj el szakemberhez, mert kicsinálod magad a fölösleges fogyókúrákkal, a hányásról már ne is beszéljünk.
Ez a betegséged másik lényege, hogy nincs betegségtudatod. Viszont egy szakember kapásból elvállalna, ha ezzel a sztorival beállítanál hozzá, mert tudná, hogy van rajtad mit dolgozni.
2012. febr. 29. 15:47
30/37 A kérdező kommentje:
51 kilós csajnak! OMG te tényleg beteg vagy! Én tudom azért kontrollálni engem csak az ezt követő ájulás miatt vittek korházba, de pár óra múlva ki is engedtek.. Én tudom,hogy ez nem jó játék és tényleg csak addig fogom csinálni amíg szükséges.. Nem vagyok büszke rás sőt undorodommagamtól hogy ilyesmire kényszerülök.. Én még nem vagyok beteg, mert ha akarnám abbatudnám hagyni.. És csak akkor hányok hogyha úgy érzem tele vagyok, vagy ha túlsokat ettem.. és egy szerintem ez azért nem baj mert br ha próbálok minden ételt kiadni magamból amit lenyeltem, tudom hogy egy miimális adag bennemmarad, így megvan a napi ételmennyiség.. Ha gondolod beszélhetünk priviben is :) Egyébként nyáron még 57kg voltam és akkor nagyon kövér voltam.. Most már egy fokkal jobb de még ugyanennyit le szeretnék adni..
Kapcsolódó kérdések: