Örökre elvesztem?
Szia!
Nagyon hasonló cipőben járunk! Jó volna beszélgetni, vagy írni!
28/N
szerintem egy dolgot tudsz tenni, túllépsz a sok szarrságon ami történt és új életet kezdesz, még fiatal vagy :) mondom én, aki nálad jóval fiatalabb x)
ne görcsölj emiatt, hagyd hogy csak úgy megtörténjenek veled a dolgok
keress alternatív megoldásokat...
nekem ez működik, pedig kb 20 évig családi elnyomatásban éltem...a tanulás a hobbim lett, mert nem bírom a kötöttségeket...
nem tudom mit mondhatnék még...
Én is ilyen vagyok, de gőzöm sincs mit lehetne tenni. Nem gondoltam volna, hogy van rajtam kívül is még huszonpárévesen, aki hasonló helyzetben van.
Nekem is írhatsz, ha gondolod. De írhat a második válaszoló is, ha szeretne beszélgetni. Vagy akárki. :)
27/F
Én idén leszek 23, de ugyanez a helyzet.
Keress egy olcsó szobát, valami melót (tökmindegy, csak pénzt hozzon), és próbálj lelépni!
Amíg ott élsz, mérgezni fognak, és leszívják minden erőd, amint elmész, minden jobbra fordul. Lehet, nélkülöznöd kell, jól meg kell húzni a derékszíjat, de érzelmileg jobban leszel, ami már hatalmas motivációt jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!