Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beteg vagyok? Sokszor elveszte...

Beteg vagyok? Sokszor elvesztem a valóságérzetemet.

Figyelt kérdés
Gyakran úgy érzem, mintha nem a valóságban lennék, az egész világ álomszerű lesz, és én csak külső szemlélő vagyok. Pár óra után vége lesz, vagy akkor, ha beszélgetek valakivel, akit jól ismerek. Nagyon zavaró, sokszor meggátol abban, hogy bármit is csináljak. Ez valami betegség? Ha igen, milyen orvost kéne felkeresnem?

2012. jan. 22. 13:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt úgy nevezik, hogy derealizáció,a szorongás egy fajtája, ez egy mentális állapot, minél jobbanfigyeled magadés ellenőrzöd, hogy valóság-e amiben élsz annál inkább valótlan lesz az érzés...ördögi kör,találj magadnak egy elfoglaltságot amivel lekötheted a szellemi kapacitásaid, sztem ez lehet a baj forrása...
2012. jan. 22. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!